PUTOVANJA

Jeste li već posjetili hrvatsku plažu koja se može mjeriti s tropskim krajevima?

Posebno mjesto koje ostaje u sjećanju!

Hrvatska je zemlja s posebnom prirodom, impresivnim planinama, šumama i plažama, stoga prije bilo kakvih putovanja u inozemstvo, predlažemo da ljetnu sezonu provedete na nekim od najimpresivnijih domaćih lokacija. Ovog puta izdvojili smo plažu koja se nazali u Zadarskoj županiji, točnije na Dugom otoku te je toliko nestvarno lijepa da ćete na trenutak pomisliti kako se nalazite u nekom tropskom području!

Smještena na sjeverozapadnoj strani otoka, plaža Sakarun definitivno je jedna od najljepših hrvatskih plaža. Nestvarno čisto more, bijeli pijesak i netaknuta priroda samo su neke od ljepota koje će vas dočekati na ovom predivnom mjestu, a činjenica kako se plaža nalazi na osami, odnosno daleko od naselja, dodatno nas potiče da baš ovdje dođemo napuniti baterije, regenerirati um i tijelo. Plaža Sakarun duga je oko 800 metara, a prostor za kupanje iznimno je velik i plitak, no kada se poželite osvježiti, u neposrednoj blizini nalaze se šarmantni kafići uređeni u rustikalnom 'beach' stilu. Kako biste došli do ove plaže, trajektom iz Zadra potrebno je doći na otok te potom turističkim vlakićem do Sakaruna iz mjesta Božave, a zatim uživati u svemu što plaža Sakarun ima za ponuditi.

Ako za nadolazeći ljetni period još uvijek nemate definirane planove, predlažemo da ova posebna plaža bude pri samom vrhu prijedloga jer garantiramo da nećete požalit, no ipak predlažemo da se u to i sami uvjerite!

Objavljeno: 09.08.2021. u 12:14

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p