PUTOVANJA

Jeste li već provjerili dva nova 'it' mjesta na Jadranu?

Dubrovnik i Opatija bogatiji za dva luksuzna kupališta

Coral Beach Club
posljednje vrijeme čini se nemogućom misijom popratiti sve novosti koje baš poput valova zapljuskuju obale Jadrana, no ne izostavljaju mnogo niti kontinentalan dio. Poznati hoteli bude se u svom novom ruhu, slatki barovi niču na sve strane, restorani se pretvaraju u cool bistroe i čini se kako se cjelokupna turistička ponuda podiže na neke nove razine.

Svojevrsnu renesansu ugostiteljske ponude dočekali smo s oduševljenjem i jedino što možemo jest nadati se kako će se uzlazna putanja nastaviti. Za dva takva atraktivna i hvalevrijedna projekta odnedavno su bogatiji Opatija i Dubrovnik, gdje su se nekoć zapuštene plaže pretvorile u moderne komplekse s bogatim popratnim sadržajima.

Lido Bevanda Beach Resort  Lido Bevanda Beach Resort  Lido Bevanda Beach Resort  Lido Bevanda Beach Resort
 
Legendarno kupalište Lido dobilo je svoje novo, sjajno ruho i Opatiji osiguralo prijeko potrebni, svjež dašak luksuza. Nakon višemjesečnih radova plaža je ponovno otvorena kao Lido Bevanda Beach Resort koji se nalazi pod koncesijom tvrtke Bevanda. Pješčana plaža, bazen i šetnica dio su kompleksa kojeg potpisuje arhitektonski biro Dražena Glušice, zaslužnog i za hotel Bevanda. Plaža vrhunskog standarda, kakve su dosad krasile Dubrovnik i Hvar, u Opatiji će osigurati ponudu i za one najzahtjevnije. Ulaz na plažu je slobodan svim posjetiteljima, a postoji mogućnost najma i rezervacije suncobrana. Tu je i usluga masaže te sjajan Lido Beach Bar.
 
Coral Beach Club 
Coral Beach Club
Jedinstveni koncept odnedavno krasi i Babin kuk u Dubrovniku. Lokacija koja je jako dugo zjapila praznom pretvorena je u iznimno atraktivnu plažu Kavu, koja je zajedno s pripadajućim Coral Beach Clubom dodala mnogo poena ionako atraktivnom Dubrovniku i njegovoj okolici. Moderno uređena Kava sjajno se uklopila u društvo hvaljenih dubrovačkih plaža. Njenoj osnovnoj namjeni - cjelodnevnom uživanju, uvelike pridonosi prekrasan Coral Beach Club opremljen svime što posjetitelji mogu zatrebati. Bar s bogatom ponudom gastro delicija, ležaljke, suncobrani, tuševi, kabine za presvlačenje te popratne sanitarije dio su vrhunske usluge, a čaroban ambijent bara može postati idealnom kulisom intimnim večernjim druženjima, koncertima, vjenčanjima i sl.
 
M.M.
Foto: lidobeachopatija.com, Facebook
Objavljeno: 08.08.2015. u 09:56
Tagovi: putovanja, restoran

VEZANE VIJESTI

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p