PUTOVANJA

Jeste li znali da i Hrvatska ima svoju 'Bali' ljuljačku?

Ljuljačka kao stvorena za prekrasne fotografije!

Često znamo isticati kako je napredak tehnologije uvelike promijenio našu svakodnevicu, pogotovo društvene mreže koje su nas praktički odgojile da gotovo svaki svoj slobodan trenutak, pa i godišnji odmor, dijelimo sa svojim virtualnim prijateljima. No, stvaranje prekrasnih uspomena oduvijek je bila omiljena aktivnost na godišnjem odmoru, samo sada ne moramo strahovati da ćemo ostati bez filma!

Fotogeničnost određenih lokacija vrlo često prevagne kada biramo idealno mjesto za godišnji odmor, a Lijepa naša itekako vrvi upravo takvim mjestima, koja opasno konkuriraju i nekim dalekim, svjetskim destinacijama. Također unutar vlastitih granica možemo pronaći razne aktivnosti i atrakcije koje nas uvelike podsjećaju na one svjetske, a jedna od njih je i ljuljačka smještena na Rt Kamenjak Premantur, koja se nalazi u sklopu The Safari bara, na krajnjem jugu istarskog poluotoka. Ova prirodna atrakcija značajan je dio Istre te svojim ljepotama privlači turiste iz svih krajeva svijeta!

Na prvi pogled sama ljuljačka nas je uvelike podsjetila na onu popularnu, golemu ljuljačku s Balija, koja pruža zaista očaravajuć pogled na prašumu. 'Naša' ljuljačka je naravno nešto manja, no nimalo ne zaostaje u pružaju prekrasnog pogleda kao i u stvaranju nezaboravnih ljetnih uspomena, koje će se sigurno dugo prepričavati!

Foto: Instagram
Objavljeno: 11.07.2022. u 10:48
Tagovi: ljeto

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p