PUTOVANJA

Jeste li znali da je Lijepa Naša na Pinterestu uvjerljivo najtraženija svjetska destinacija za medeni mjesec?

Hrvatska kao hit destinacija za novopečene mladence!
Medeni mjesec u Hrvatskoj” ili možda bolje rečeno “Honey moon in Croatia” najčešća je pretraga na popularnom Pinterestu u kategoriji medenih mjeseca. Ovo izvješće nastalo je nakon velikog istraživanja o trendovima vjenčanja za 2023. godinu, a koje su proveli Pinterest x Zola 2023, i koji su otkrili najčešća pretraživanja u ovoj kategoriji, kako u Americi, tako i u cijelom svijetu.

Naime, globalno popularni Pinterest udružio je snage s velikim brendom za organizaciju vjenčanja, a sve kako bi otkrili najveće trendove vjenčanja u 2023. godini, koristeći golemovu Pinterestovu bazu ideja za vjenčanja i Zolinu stručnost u planiranju. Kao vodeća platforma za planiranje vjenčane ceremonije, Zola je prepoznala Pinterest kao primarni izvor inspiracije za svoju zajednicu, a čak 75% Zola parova navelo je Pinterest kao glavnu platformu za inspiraciju. Izvješće o trendovima vjenčanja Pinterest x Zola 2023. prikazuje najrelevantnije trendove vjenčanja u cijeloj godini, uključujući i destinacije za medeni mjesec.
 
Medeni mjesec u Hrvatskoj

Tako je ovo iscrpno izvješće između ostalog navelo “Medeni mjesec u Hrvatskoj” kao pretragu broj jedan, barem kada je riječ o pretraživanju u toj kategoriji. Lijepu Našu slijedi medeni mjesec na Azorima, a potom medeni mjesec u Maroku i Cape Townu. U društvu velikih gradova i svjetski poznatih destinacija, Hrvatska se još jednom nametnula kao hit destinacija koju je svijet, čini se, tek počeo otkrivati poslojednjih godina. A s obzirom na idilične otoke, šarmantna obalna mjesta, živahne gradove, netaknute plaže i čisto tirkizno more, nimalo nas ne čudi podatak da novopečeni mladenci diljem svijeta svoju ljubav žele proslaviti na našoj, romantičnoj obali! Izvješće pročitajte na linku.
Foto: Instagram
Objavljeno: 02.06.2023. u 08:32

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p