PUTOVANJA

Jeste li znali da na Airbnbu možete rezervirati smještaj u kućici iz omiljenog božićnog filma “The Holiday”?

Prilika koja se ne propušta!
Obožavatelji hit božićnog filma “The Holiday” sigurno su već više puta maštali o bijegu u malenu, idiličnu kućicu na osami, baš poput one u kojoj u filmu uživa Cameron Diaz nakon što napusti svoju villu u Los Angelesu. No, jeste li znali da sada i vi možete odsjesti upravo u spomenutoj kolibi - Rosehill Cottage, smještenoj u ruralnoj Engleskoj, i priuštiti si božićno putovanje iz snova? 

Naime, kućica se nalazi u engleskom mjestašcu Holmnbury St. Mary, a riječ je o trokrevetnoj kolibi okruženoj uređenim vrtom i terasom s koje se pruža nezaboravan pogled na brda obližnjeg Surreyja. Stariji bračni par kupio je kuću 2019. godine, a tada nisu imali pojma da se radi o kućici proslavljenoj kultnim božićnim filmom koji je oduševio gledatelje diljem svijeta. Supružnici su shvatili da je kućica popularna tek nakon što su se uselili i nakon što su se stranci počeli pojavljivati, okupljati i fotografirati ispred same kuće. Kada su shvatili koliko je kućica popularna među filmofilima, par je odlučio svim zainteresiranima ponuditi smještaj na Airbnbu, i to za £295 po noćenju, pružajući svima jedinstvenu priliku da svoje praznike provedu baš kao Amanda!

 
Prisjetimo se, u filmu Amanda Woods (Cameron Diaz) nakon gadnog prekida napušta Los Angeles kako bi se odmorila u Rosehill Cottage kućici, u ruralnoj Engleskoj. Tijekom svog odmora upoznaje brata vlasnice Grahama (Jude Law) i par se ubrzo zaljubljuje, a ono što je uslijedilo nakon ubrzo se pretvorilo u bezbroj kultnih scena kojima se rado vraćamo baš svake godine! A s obzirom na to da sada, uz sve navedeno, vaš omiljeni božićni film možete gledati u legendarnoj kućici Kate Winslent, pravo je vrijeme da započnete planiranje vašeg najljepšeg godišnjeg odmora, inspiriranog kultnim filmom koji baš nikad neće izaći iz mode! Više informacija potražite ovdje.

Foto: imDB, Airbnb
Objavljeno: 21.12.2022. u 11:10

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p