PUTOVANJA

Jeste li znali da se u Pragu možete kupati u pivi i uživati u jedinstvenim, pivskim spa tretmanima?

Iskustvo koje se ne propušta
Prag, grad bogate kulturne baštine, slikovitih ulica i povijesnih znamenitosti posebno je popularan krajem godine, ponajviše zbog svog neodoljivog božićnog sajma, ali i zbog mnoštva drugih sadržaja koje u ovom periodu nudi. Iako je svjetski poznat po vrhunskoj pivi koja se proizvodi upravo u Češkoj, malo tko zna da Prag nudi i poseban doživljaj za sve ljubitelje piva - originalni Beer Spa tretman!

Smješteno u samom srcu grada, na Žitná ulici, nedaleko od Karlovog trga nalazi se pravo malo pivsko lječilište koje pruža jedinstveni spa koncept temeljen na tradicionalnim praksama, nudeći gostima jedinstveni zaokret u luksuznom opuštanju. Beer Spa tretman podrazumijeva kupanje u velikim, ručno izrezbarenim kadama od kraljevskog hrasta ispunjenim prirodnim ekstraktima koji se koriste za kuhanje češkog piva Krušovice®. Ovaj autentični doživljaj omogućava vam da se potpuno opustite dok vitamini i enzimi prisutni u pivskom kvascu regeneriraju vašu kožu, uklanjajući štetne tvari iz tijela te smanjujući umor i stres na najopuštajućiji mogući način. A kako biste dodatno uživali, ne zaboravite isprobati kriglu odličnog piva koje možete neograničeno konzumirati tijekom cijelog postupka.
 
Nakon hidromasažne kade od hrastovine, goste očekuje opuštanje na krevetu od pšenične slame, zahvaljujući kojoj će važa koža potpuno apsorbirati sve vitamine i ekstrakte iz prethodne kupke. Pivski kvasac, ključni sastojak ovog jedinstvenog spa tretmana, pruža brojne prednosti za kožu i opće blagostanje. Izvrstan je izvor hranjivih tvari koje zaglađuju bore, pružaju hidrataciju i sadrže esencijalne vitamine B skupine, ugljikohidrate i proteine. Osim toga, bogat je organskim željezom, esencijalnim aminokiselinama, nezasićenim masnim kiselinama, fosfatidima, sterolima, glukozidima, enzimima i drugim bioaktivnim tvarima koji će preporoditi vašu kožu! Isto tako, na ovom jedinstvenom mjestu možete kušati i svježi domaći pivski kruh koji će potpuno oduševiti vaše okusne pupoljke, a važno je napomenuti i da se preporučuje izbjegavanje kupanja ili tuširanja nekoliko sati nakon ovog postupka kako bi se postigao optimalan učinak. Sve detalje otkrijte na službenoj stranici. 
Foto: Instagram
Objavljeno: 20.11.2023. u 15:25

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p