PUTOVANJA

Još nemate planove za doček? Znamo gdje provesti najluđu noć u godini!

Za nezaboravan doček Nove godine

Najbolji dočeci Nove godine oni su koje nismo previše i predetaljno isplanirali. Spontanost je predivna no traži da se nalazite na mjestu u kojem ju možete pretvoriti u nezaboravnu zabavu. Za sve nas koji znaju ili su spremni prepustiti se ljepoti spontanosti dočeka Nove godine, Varaždin je sjajno mjesto za to.

Nakon što je u proteklih više od mjesec dana ponovno privukao brojne posjetitelje iz cijele regije, ali i okolnih zemalja te potvrdio da je jedan od najljepših u Hrvatskoj, Advent u Varaždinu svoje zalihe čarolije još nije ispuhao. Adventski festival traje sve do 6. siječnja, a najvažniji trenutak vrhunca varaždinskog prosinca je, kao i svake godine, doček Nove godine na ulicama povijesnog i bajkovito uređenog grada. Svi će gastro i zabavni kutci Adventa u Varaždinu biti otvoreni, prepuni glazbe i nasmiješenih lica, a program dočeka nudi široki izbor mogućnosti zabave, druženja i upoznavanja novih lica.U bolje sutra - trčeći

Doček ponoći 31. prosinca na povijesnim, ukrašenim i veselim ulicama Varaždina zaista je posebno iskustvo. Njega dodatno oplemenjuje čini činjenica da će se u svako novu godinu ulazi doslovno – trčeći. Varaždin, naime, već desetljećima njeguje jedinstvenu tradiciju Novogodišnje utrku koja je postala svojevrsnim zaštitnim znakom provoda najluđe noći i predivnim simbolom optimizma i vjere u budućnost koji toliko opisuju duh najtoplijeg grada na sjeveru Hrvatske.

Foto: PR
Objavljeno: 30.12.2022. u 09:52

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p