PUTOVANJA

Jubilarno izdanje tipTravel magazina

tipTravel magazine od 10. broja i na njemačkom
tipTravel 
Prvi hrvatski digitalni i interaktivni online magazin o turizmu i putovanjima, tipTravel magazine, je izdao i svoj jubilarni, 10. broj od kojeg je, uz postojeća izdanja na hrvatskom i engleskom jeziku, krenulo izdanje magazina i na njemačkom jeziku.
 
Od sada će čitateljima njemačkog govornog područja, ponajprije iz zemalja Austrije, Švicarske i Njemačke, vodećih hrvatskih emitivnih tržišta, biti još jednostavnije otkrivati doživljaje i priče iz hrvatskih primorskih i kontinentalnih odredišta te njihovu raznoliku turističku ponudu, koju magazin predstavlja u svakom broju.
 
Glavna tema jubilarnog broja je otok Krk, koji je predstavljen na čak 20 stranica, a novi broj donosi i intervju s prvim čovjekom svjetskog turizma, Talebom Rifaijem, glavnim tajnikom Svjetske turističke organizacije (UNWTO), te predstavlja svjetske turističke trendove za 2015. godinu. Tu je i niz autorskih reportaža i raznolikih tema iz hrvatskih odredišta: Ogulina, Zagreba, Delnica, Opatije, Crikvenice, Novigrada-Cittanove, Velebita, Senja, Telašćice, Metkovića i Šibenika te iz Dubrovačko-neretvanske, Splitsko-dalmatinske, Vukovarsko-srijemske, Zagrebačke i Krapinsko-zagorske županije. Od inozemnih su odredišta u novom broju predstavljeni otočje Svalbard u Arktičkom oceanu te skijalište Obertauern u Austriji.
 
 
tipTravel magazine izlazi od srpnja 2013. godine u izdanjima na hrvatskom i engleskom jeziku, a od 2015. i na njemačkom. Magazin je u potpunosti besplatan za sve čitatelje, a sva njegova izdanja je moguće pronaći na svjetskoj platformi za digitalna izdanja Issuu.com, kao i na iOS Newsstand aplikaciji, koju korisnici iPad, iPhone i iPod touch uređaja mogu besplatno preuzeti u AppStoreu (gdje je dovoljno upisati "tiptravel" kako bi ga se pronašlo). Putem aplikacije je čitateljima omogućen još kvalitetniji doživljaj čitanja zbog niza interaktivnosti integriranih u magazin poput galerija fotografija, slide-showa, video sadržaja, mogućnosti povećanja određenih fotografija preko cijelog zaslona i slično.
 
Foto: tipTravel
Objavljeno: 10.03.2015. u 11:04
Tagovi: putovanja

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p