PUTOVANJA

Kada ste posljednji put organizirali vikend putovanje s prijateljicom? Evo zašto biste to trebali što prije napraviti!

Savršen način za prijeko potrebno punjenje baterija!
Putovanje je jedna od uvjerljivo najisplativijih aktivnosti u koju se osoba može upustiti. Osim što na ovaj način širite svoje vidike, u isto vrijeme stvarate vrijedne životne uspomene kojih ćete se rado prisjećati do kraja života. I zaista, moramo priznati da i sama pomisao na to da makar na trenutak pauziramo sve svoje obveze, uskočimo u auto i krenemo u novu avanturu s najboljim prijateljicama djeluje prilično relaksirajuće, stoga je krajnje vrijeme da se bacimo na planiranje tog spontanog, avanturističkog ‘roadtrip’ putovanja koje je danas, uz nekoliko trikova, lakše organizirati no ikada.
 
A zašto su upravo ‘roadtrip’ putovanja toliko popularna? Pa, prije svega, velika prednost ovakve vrste putovanje jest njegova fleksibilnost: Ne morate slijediti nikakav raspored, možete slobodno odlučivati i spontano planirati obilazak bilo kojeg odredišta te se napokon možete potpuno odvojiti od svoje uobičajene rutine. Jedino na što biste trebali obratiti pozornost prije samog putovanja jest posjedovanje dobrog vozila za roadtrip, a koje će učiniti vaše putovanje znatno udobnijim, bezbrižnijim i - ugodnijim! A uz LAST MINUTE rent a car koji nudi izbor između više od 2000 automobila za dnevni najam po nevjerojatno povoljnim cijenama, vaše bezbrižno putovanje može započeti već danas!

Kada već posjedujete taj luksuz i slobodu putovanja bez detaljnog planiranja, možemo slobodno reći kako ste dužni doživjeti nove avanture. Sigurno ste već više puta čuli priče o izletnicima koji istražuju nova, nepoznata mjesta i putem otkriju nevjerojatne prirodne ljepote! Pa, cestovno putovanje idealno je za istraživanje anonimnih uličica koje često vode do prekrasnih, skrivenih mjesta i skrovitih čuda prirode koja tek čekaju da ih netko otkrije, a s obzirom na nadolazeći 'Dan zaljubljenih' koji, ako nas pitate, nije rezerviran samo za slavljenje ljubavi prema partneru i partnerici, idealan je trenutak da počastite svoje voljene prijateljice jednim roadtripom luksuznim vozilom, koje uz Valentinovo ponudu LAST MINUTE rent a cara možete dobiti po sjajnoj cijeni sniženoj za -25%! 

 
 
A kada spominjemo ovu sjajnu ponudu i popuste, valja istaknuti još jedan razlog zbog kojih su ‘roadtrip’ putovanja sve popularnija, a to je njihova - isplativost! Cestovnim putovanjem, a posebice ako putujete s nekoliko prijateljica, vaš odmor postaje daleko jeftiniji od putovanja vlakom ili zrakoplovom. Osim toga, na ovaj način možete lagodno podijeliti troškove, a s obzirom na to da ovakvom tipu putovanja možete stati gdje god vam srce poželi, usput možete i potražiti pristupačne restorane ili lokalne trgovine. Ono najbolje je to što upravo na ovaj način stječete mnogo više iskustva, a sve to - za mnogo manje novca! Podjela troškova u veljači još je jednostavnija uz spomenutu Valentinovo ponudu LAST MINUTE rent a cara koja, uz promo kod VALENTINOVO, na odabrano vozilo traje sve do kraja mjeseca i uz koju ćete potpuno bezbrižno uživati na vašem ženskom ‘roadtrip’ putovanju!

No, to ne znači da ovakvo putovanje ne donosi neočekivane izazove, a koji su sami po sebi dio šarma, ali i velike lekcije cijelog ovog iskustva. Situacije kao što su prometne gužve, kaosi i zatvorene ceste dio su neočekivanog paketa koje nudi ‘roadtrip’ putovanje, a suočavanje s upravo takvim dogodovštinama smanjuje stres i uči pojedinca da se sa strpljivošću nosi s raznim situacijama koje život nosi. I u ovakvim trenutcima je sjajno imati vozilo LAST MINUTE rent a cara pri ruci, jer bez obzira na gužve i stanja na cestama, njihove automobile možete preuzeti i vratiti na brojnim lokacijama po cijeloj Hrvatskoj, a sve što trebate učiniti jest kontaktirati rent a car i obavijestiti ih o lokaciji preuzimanja ili vraćanja automobila!

Stoga, nemojte čekati i odgađati ovu jedinstvenu priliku spontanog, ‘roadtrip’ putovanja koje ćete sa sigurnošću pamtiti cijeli život jer -  prijateljstvo je dragocjeno, a svakodnevica nepredvidiva. Nikada ne znate kada bi se stvari mogle promijeniti i okrenuti naglavačke, stoga savjetujemo da iskoristite ovu odličnu priliku jer itekako dobro znamo da čekanje idealnog trenutka često znači da ga nikada nećemo ni stvoriti, a zbog čega bismo na koncu mogli itekako požaliti! Više informacija o Rent a car usluzi otkrijte ovdje!

Objavljeno: 12.02.2023. u 12:41

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p