PUTOVANJA

Kako izgleda paviljon koji vas vodi na put oko svijeta?

Airbnb zanimljivim projektom prezentirao svoju ponudu
Airbnb 
U sklopu ovogodišnjeg Tjedna dizajna u Singapuru, točnije, njegova eventa SingaPlural koji na jednom mjestu okuplja najkreativnije elemente iz domene oglašavanja, arhitekture, urbanizma, interijera te grafičkog i modnog dizajna, stigao je potencijalni dokaz da je Airbnb uspio nadmašiti sam sebe.

Potpuno razmaženi činjenicom da možemo za vrlo male novce udobno spavati na stadionima, kućicama na drvetu, indijanskim šatorima ili u dnevnoj sobi berlinskog DJ-a u usponu, mislili smo kako nas ovaj booking servis više ne može iznenaditi. Ipak, svojim originalnim prezentiranjem dodatno nas je osvojio. Naime, kako točno izgledaju Airbnbovi apartmani na četiri različite strane svijeta posjetitelji eventa mogli su doznati u paviljonu u sklopu singapurskog eventa.

U potpuno bijelom interijeru sa svega nekoliko bazičnih komada namještaja, pomoću 3D projekcijskog mapiranja gostima je prikazan smještaj diljem svijeta. Prva postaja bio je Bali, sa svojim zidovima načinjenima od bambusa i pogledom na rajsku plažu. Sljedeći na redu bio je malezijski otok Penang, a potom i 10.000 kilometara udaljen Pariz i soba s pogledom na Eiffelov toranj. Tokio je bila posljednja destinacija ovog realističnog prikaza koji je brojne posjetitelje Tjedna dizajna barem na kratko teleportirao u egzotične kutke svijeta, osiguravši Airbnbu sjajnu promociju i vrlo originalan način predstavljanja svojih usluga.
 
Airbnb 
Airbnb 
Airbnb 
Airbnb 
Airbnb 
Airbnb 
Airbnb 
Airbnb 
Airbnb 
 
M.M.
Foto: Designboom
Objavljeno: 19.03.2015. u 11:43
Tagovi: putovanja

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p