PUTOVANJA

Kako su se poznate svjetske blogerice provele u Hrvatskoj?

Chiara, Jessica, Aimee, Dani i Negin u Dubrovniku
Dubrovnik 
Posljednjih tjedan dana činilo se kako su Instagram u potpunosti preuzeli hashtagovi #Croatia, #Dubrovnik, ali i #revolvearoundtheworld. Profili najpoznatijih svjetskih modnih blogerica Chiare Ferragni, Jessice Stein, Aimee Song i njene sestre Dani te Negin Mirsalehi naprosto su gorjeli prekrasnim fotografijama našeg mora popraćenih oduševljenim captionima, učinivši veliku uslugu hrvatskom turizmu.

Poznati brend Revolve Clothing je, naime, okupio spomenutu elitu modnog bloganja s ciljem snimanja nove kampanje u Dubrovniku. Pomno isplaniravši dane boravka, ekipa Revolvea je blogerice provela nekima od najljepših mjesta na Jadranu. Chiara, Aimee, Jessica, Dani i Negin su tako imale priliku boraviti u prekrasnoj Vili Dubrovnik, kupale su se na privatnoj plaži, ali i na plaži Banje, ručale u fantastičnoj Villi Ruža, razgledavale znamenitosti Dubrovnika, isprobavale dalmatinsku kuhinju na Pelješcu, obišle Šipan, Lopud...

Mnogobrojne fotografije koje su blogerice dijelile na svojim društvenim mrežama redovito su pratili opisi u kojima nisu skrivale svoje oduševljenje Hrvatskom. Čarobni zalasci sunca, najbolje kamenice ikada, buđenje uz fantastičan pogled i doručak, kao i kristalno modro more ono su što djevojkama već sada, svega par dana nakon povratka u realnost, nedostaje. Ne moramo ni spominjati koliko je dobroga ovaj Revolve put donio Hrvatskoj u smislu promocije. Uz milijunski auditorij koji svaka od blogerica broji samo na Instagramu, bolju promociju naše zemlje doista nismo mogli ni sanjati.
 
Dubrovnik   
Dubrovnik  Dubrovnik Dubrovnik 
Dubrovnik  
Dubrovnik    Dubrovnik
 
M.M.
Foto: Instagram (@songofstyle, @songdani, @chiaraferragni, @negin_mirsalehi)
Objavljeno: 31.08.2015. u 11:28

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p