PUTOVANJA

Kamo pobjeći za vikend?

Sončna Hiša oaza je mira koja osvaja na prvi pogled

 
Želite li bar nakratko pobjeći iz gradske svakodnevice, vikend predstavlja idealnu priliku za potpuno isključivanje i smiraj. U slučaju da nemate ideju kamo se uputiti, donosimo prijedlog koji bi mogao riješiti taj problem. 

Design boutique hotel Sončna Hiša vrhunska je oaza na sjeverozapadu Slovenije koja će vam osigurati podsjetnik na ono što je doista bitno za zdravo stanje našeg uma i tijela. Pet različitih i luksuzno opremljenih soba krije se unutar novoizgrađene vile u samom srcu prirodnih bogatstava Prlekije uz Muru. Mogućnost smještaja za svega 18 gostiju osigurat će veliku dozu diskrecije i komfora, dodamo li u priču i jedinstveni Wellness vrt koji posebno čarobno izgleda noću, potpuno isključivanje iz užurbanosti života ne samo da je moguće već će biti i ekspresno.
 
putovanje 
Uz opuštanje u wellnessu i uživanje u fantastičnoj zdravoj hrani, tu je i pitoreskan kraj uz rijeku Muru. Sa svim svojim livadama, prostranim poljima, brežuljcima, vodenicama i vinogorjima ovaj harmoničan kraj nudi i aktivnosti poput jahanja, raftinga, pecanja, golfa, vožnje balonom ili joge. S time na umu, nema razloga da ovu ljupku oazu ne posjetite i ostavite sve brige kod kuće.
 
putovanje putovanje 
putovanje 
 
putovanje 
 
 
putovanje 
putovanje 
putovanje 
   
M.M.
 
photos: sončna hiša
Objavljeno: 21.11.2014. u 14:29
Tagovi: putovanja

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p