PUTOVANJA

Kamo pobjeći za vikend?

Neodoljiv hostel u samom srcu Sarajeva
Franz Ferdinand Sarajevo 
Raspoloženi ste za bijeg no, kao i mnoge, sputava vas vrijeme i budžet? Istinski putnici reći će kako se načina za putovanje uvijek može naći, ovisno o prioritetima. Mi ćemo se u potpunosti složiti i ovoga vikenda krenuti na kratki, ali vrlo šarmantan put. Želite li advent iskusiti malo istočnije od standardnih ruta okićenih europskih metropola, nikako nemojte zaobići Sarajevo.

Rijetko tko s naših prostora još nije okusio srčanost Sarajeva i mnogo je onih koji se konstantno vraćaju ljupkim ulicama, poznatoj Baščaršiji i gostoljubivosti njegovih stanovnika. U samom starom srcu tog magičnog grada, tik do božićnih sajmova i Katedrale Srca Isusova, smjestio se i boutique hostel Franz Ferdinand koji je ove godine svrstan na mnoge svjetske liste najboljih hostela, i to na sam vrh istih.

Unikatan hostel koji su uredili mladi sarajevski arhitekti i dizajneri kroz svaki svoj zid priča priču o atentatu na Franz Ferdinanda. Svaka soba nosi ime ljudi koji su na neki način sudjelovali u ovom događaju, a osim što sjajno izgledaju, sobe su ukrašene povijesnim činjenicama koje će utažiti želju za znanjem i onih najkritičnijih. Iznos koji ćete morati izdvojiti za noćenje u sjajnom hostelu u centru iznosi oko 10 eura.
 
Franz Ferdinand 
Franz Ferdinand 
Franz Ferdinand  
 
Franz Ferdinand 
 
 
 
 
 
M.M.
photos: Franz Ferdinand
Objavljeno: 12.12.2014. u 16:44

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p