PUTOVANJA

Kamo pobjeći za vikend?

Eskimsko selo u Kranjskoj Gori
eskimsko selo 
Ušli smo u novu godinu, sezonu praznika i proslava lagano ostavljamo iza sebe i počinjemo misliti na nove pobjede i nova poglavlja u životu. Želite li svoj prvi vikend u siječnju započeti i novim iskustvom, naša današnja preporuka mogla bi vas zaintrigirati.

S obzirom da je nastupila prava zima, simpatično slovensko Eskimsko selo osvojit će na prvi pogled sve ljubitelje skijanja i snježnih radosti. Smješteno na tri lokacije – u Kranjskoj Gori, na Pokljuki i na skijalištu Krvavec, svoje goste dočekuje s kompleksom koji se sastoji od dva standardna iglua za osmero te dva iglua za dvoje. Tu je i odličan iglu bar i restoran koji garantiraju dobru zabavu nakon sati provedenih na skijalištu.

Osim smještaja organizatori redovito nude i posebne eskimske avanutre na temelju koji ćete u potpunosti moći doživjeti selo. Cijena noćenja u standardnom igluu je 90 eura, dok će vas romantični smještaj za dvoje stajati 250 eura. Čak i ako se ne smatrate velikim fanovima zime, Eskimsko selo u dobrom društvo moglo bi biti sjajna avantura za početak godine.
 
eskimsko selo 
eskimska vas kranjska gora 
 
eskimska vas kranjska gora 
 
 
M.M.
photos: eskimska vas
Objavljeno: 02.01.2015. u 13:00
Tagovi: putovanja, skijanje

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p