PUTOVANJA

Kamo pobjeći za vikend?

Neodoljiva srednjovjekovna kula na sjeveru Italije
Italija 
U svojih osam godina postojanja, Airbnb se uspio nametnuti kao ultimativna platforma za bukiranje smještaja diljem svijeta. U stotinama tisuća objekata koji se nude mogu se naći neka od najoriginalnijih zdanja ikada. Od urbanih farmi i kućica na drvetu do dvoraca i buseva, eventualno su financije te koje bi vas mogle sputati. Ovoga vikenda, odlučili smo pobjeći od zimskog sivila i gradskih panorama, a inspiraciju smo potražili upravo na ovom servisu.

Izbor je pao na Italiju. Srednjovjekovna kula u kojoj se antikviteti miješaju s modernim dizajnom očarat će vas na prvi pogled i priuštiti nezaboravnu avanturu. Pitoreskni gradić Asti na sjeverozapadu Italije mirno je i šarmantno utočište savršeno za par koji poželi pobjeći u potpuno novu dimenziju. S Milanom, koji je udaljen samo pola sata i zanimljivim noćnim životom samog Astija, ovo neuobičajeno zdanje arhitektice, ujedno i vlasnice, može poslužiti kao idealna vikend destinacija.

Za noćenje u srednjovjekovnoj kuli morat ćete izdvojiti 280 eura, no, baš kao što su to rekli mnogi posjetitelji, bit će vrijedno svakog eura. 
 
Italija Italija Italija Italija Italija Italija Italija  
M.M.
Foto: Airbnb
 
Objavljeno: 30.01.2015. u 13:38

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p