PUTOVANJA

Kamp prikolica u kojoj ćete poželjeti provesti baš svaki odmor

...a možda se i preseliti!

Ljeto je pravi poticaj da razmislimo malo o nekim novim lokacijama koje bi bilo odlično posjetiti ili pak o nekim drugačijim oblicima ljetovanja. Mjesto na kojem smo odlučili odsjesti uvelike određuje kakav će kompletni dojam biti o našem odmoru, stoga je pravo vrijeme da klasični smještaj zamijenite nešto zabavnijim oblikom koji će vam dugo ostati u sjećanju.

Unazad nekoliko godina pojam #vanlife postao je poprilično popularan na društvenim mrežama te tako pokrenuo jedan sasvim novi val odmora. Da bijeg od svakodnevne rutine može biti nešto posebniji, dokazuje i ova kamp prikolica koja je idealan smještaj za sve avanturiste željnih nešto drugačijeg odmora. Smještena je u nacionalnom parku Joshua Tree, u Kaliforniji, koji je poznat po tome da obuhvaća dijelove dviju pustinja Mohave i Colorado, a uzduž jugozapadne granice parka protežu se planine Little San Bernardino.

Pored ove atraktivne lokacije koja se zaista isplati posjetiti, još više je atraktivan njezin interijer. Tako možete iznajmiti privatnu sobu u kamp prikolici koja ima kapaciteta za dvoje osobe, a svi gosti kampa imaju pristup zajedničkom prostoru The Clubhouse, na kojem se nalazi kupaonica te na kojem se može napraviti jutarnja kava i obroci.

No, ono što ovakav oblik odmora čini nešto luksuznijim je hidromasažna kada, koja će vas u potpunosti opustiti te vam pružiti odmor u pravom smislu te riječi. Noći su poprilično mračne, stoga razmislite i o tome da napravite logorsku vatru koja će biti centar svih zbivanja i zabave, a koja će zasigurno ostati dugo u sjećanju!

Objavljeno: 29.06.2019. u 00:00

VIDEO

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p