PUTOVANJA

Koje svjetske destinacije blogerice naprosto obožavaju?

Lokacije za kojima svi žude

 Koje svjetske destinacije obožavaju blogerice?
 
Instagram je jedna divna virtualna kolekcija lijepih i inspirativnih vizuala kojom obožavamo lutati, no onima vječno gladnima putovanja ova se društvena mreža može pretvoriti u pravu torturu. 

Sigurni smo da ste se i sami mnogo puta rastužili ljuljajući se u tramvaju na putu do posla ili fakulteta, istovremeno pregledavajući sve te divne fotografije egzotičnih plaža rajski bijelog pijeska i tirkiznog mora na kojima se bezbrižno lješkari vaša omiljena modna blogerica, dok ona druga gricka savršeno prhke macaronse negdje na ulicama Pariza. Mala doza ljubomore neminovna je, kao i činjenica da će nas ona proći već do sljedeće tramvajske stanice, no ono što je također neizbježno jest popularnost koju na temelju Instagrama uživaju pojedine turističke destinacije. Naime, kao što se glazbeni hit stvara ponavljajući se na radio stanicama određeni broj puta u određenom periodu, i neke su svjetske destinacije postale ipak malo popularnije među popularnima, zahvaljujući konstantnom spontanom ili pak ciljanom promoviranju raznih svjetskih influencera.

Jasno je da ove destinacije isto itekako i zaslužuju, a logično je i to da nam se iste nesvjesno uvlače na liste destinacija koji i sami želimo posjetiti. Bilo kako bilo, ovo su neke od destinacija koje modne blogerice naprosto obožavaju. Ono što nam je uvijek slatko čuti jest činjenica da i Hrvatska posljednjih sezona krasi profile najpoznatijih ljubiteljica mode...
 
pariz 
pariz 
pariz  pariz 
Pariz
 
new york 
new york 
new york 
new york 
new york 
New York
 
Bali 
bali 
Bali
 
Tajland 
Tajland 
Tajland 
Tajland
 
Maroko 
Maroko 
Maroko
 
Kuba 
Kuba
 
Santorini 
Santorini
  plitvice 
Hvar
 
Hrvatska 
 
provansa 
Provansa
  
 
M.M.
Foto: Instagram (@tuulavintage, @sincerelyjules, @garypeppergirl, @victoriatornegren, @angelicablick, @kristinabazan, @neginmirsalehi)
Objavljeno: 28.01.2016. u 13:08

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p