PUTOVANJA

Kultni londonski klub Annabel's svojim cvjetnim uređenjem postao je prava atrakcija na Instagramu

'Insta worthy' lokacija koju ne smijete propustiti

London je definitivno lokacija koja se mnogima nalazi na popisu želja kada su putovanja u pitanju, a oni koji su već upoznali sve njegove ljepote, uvijek mu se iznova vračaju. Iako London spada u onu skupinu gradova koji se itekako mogu pohvaliti svojom fotogeničnosti, svoj Instagram feed možete obogatiti fotkama iz ovog grada i to kraj jedne potpuno originalne i vedre lokacije.

Za privatni klub Annabel's možemo reći kako je savršen spoj londonskog načina života i ekskluzivnosti. U njegovom raskošnom ambijentu uživala su brojna poznata lica, a prije svega nekoliko mjeseci ovaj klub dočekao je veliku renovaciju u koju je uloženo čak 55 milijuna funti. Tako se u njemu nalaze restorani, barovi, privatne sobe za objedovanje, spa centar i vrtna terasa. U prizemlju ovog kluba možete pronaći bistro poznat po svojoj ukusnoj tjestenini, na prvom katu azijski finger food, dok je treći kat rezerviran za meksičku hranu. Podrum samog kluba također je preuređen u restoran, a u kojem se poslužuju nešto ekstravagantnija jela. No, u ovaj klub nije toliko jednostavno 'ući' budući da vam je potrebna članska iskaznica koju nije toliko lako dobiti jer svaki član prolazi kroz strogu provjeru od strane uprave kluba.

@annabelsmayfair

Tako u ovaj klub ne možete ući neprikladno odjeveni jer postoji strogi dress code, pa je samim time  zabranjena nešto provokativnija odjeća kao i neuredni nokti. Bez obzira na sva ograničenja koja ovaj klub nalaže, u njegovim ljepotama ipak mogu uživati svi prolaznici i to zbog raskošnog cvjetnog izdanja. Naime ususret velikom sajmu cvijeća Chelsea Flower Show, svaka ciglica ovog kluba prekrivena je proljetnim cvijećem te je tako stvoren prizor koji oduševljava baš sve prolaznike, kao i sam Instagram!

@solfashionista

@kavisha.sc

@londoninayear

Foto: Instagram
Objavljeno: 28.05.2019. u 13:37
Tagovi: cvijeće, putovanja

VIDEO

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p