PUTOVANJA

Ljeto još uvijek nije gotovo, a mi smo pronašli prekrasnu plažu koja nas je oduševila!

Otočki mir koji morate iskusiti!

Unatoč tome što kraj osmog mjeseca najčešće simbolizira kraj godišnjih odmora, sigurni smo da postoje oni koji su upravo nadolazeće razdoblje namijenili provesti na moru. Podsezona ima neizmjerno puno prednosti i čari, a neke od njih uključuju manji broj ljudi, što znači da ćete nesmetano uživati u prekrasnoj prirodi i plažama koje oduzimaju dah.

Hvar je bez imalo razmišljanja jedan od onih otoka na koji se uvijek rado vraćamo, a zašto je to tako krije se u idiličnom pejsažu i netaknutoj prirodi. Uz pregršt plaža koje nudi, teško se je odlučiti samo za jednu, ali ipak ovog puta izdvojili smo onu za koju se zna pod imenom Robinson. Smještena u Mekičevici, spomenuta plaža zapravo se zove baš kao i mjesto, ali kolokvijalni naziv dobila je zbog restorana Robinson koji se nalazi u neposrednoj blizini.

Ova divna uvala nedaleko od grada Hvara donosi čarobno tirkizno more, prekrasan okoliš, ali i divne photo spotove koji su tu da zauvijek zabilježe divne uspomene. Naravno, osim samih fotografija, činjenica da je riječ o potpuno prirodnoj plaži dodatno nas potiče da ovu lokaciju definitivno stavimo na 'to go' listu i beskompromisno uživamo u svemu što se ondje nalazi. Dakle, ako ste sačuvali godišnji odmor za podsezonu, ova plaža, ali i otok Hvar nameću se kao nepogrješiv izbor za koji možete biti sigurni da sigurno neće razočarati!

Foto: Instagram
Objavljeno: 25.08.2020. u 15:13

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p