PUTOVANJA

Londonski cafe koji će istinski ljubitelji mode obožavati!

Popodnevni čaj inspiriran temama, dizajnom i bojama visoke mode

London je mjesto koje vrvi chic lokacijama idealnim za popodnevna druženja i ispijanje čaja, no postoji samo jedan – Prêt-à-Portea. I sam naziv upućuje na činjenicu da je riječ o jedinstvenom iskustvu u kojemu se tradicionalni engleski ritual spaja s uzbudljivim svijetom visoke mode, a sigurni smo da će se pronaći i na vašoj listi destinacija koje morate posjetiti!

Luksuzni Berkeley hotel u srcu Londona donosi kreativan zaokret tradicionalnom, engleskom popodnevnom čaju s kolačima i pecivima, uvodeći u svoju ponudu Prêt-à-Portea iskustvo koje nije rezervirano samo za goste hotela, već i za sve one koji žele uživati u nešto drugačijoj, modno inspiriranoj usluzi. U ovom lokalu, jelovnik koji će vas dočekati svakako priča priču; slastičari koji kreiraju ukusne deserte redovito sudjeluju na londonskom tjednu mode kako bi na temelju najnovijih dizajnerskih komada s londonskih pista što vjernije kreirali minijaturne, jestive verzije odjevnih komada luksuznih brendova kao što su Burberry, Moschino, Jimmy Choo, Simone Rocha, Dior i mnogi drugi.

Jelovnik se mijenja svakih šest mjeseci u skladu s godišnjim dobima ali i aktualnim promjenama u svijetu visoke mode, a prekrasno uređen interijer u luksuznom hotelu savršeno je okruženje za modno nadahnute slastice u kojemu će ponajviše uživati istinski znalci i ljubitelji modnog svijeta.

Cijena Prêt-à-Portea usluge iznosi oko £50 po osobi, a uključuje neograničenu količinu čaja, slano jelo te set peciva i slastica koje će vam vrlo vjerojatno biti žao pojesti. Detaljni sadržaj svakog menija potražite na službenim stranicama hotela, gdje ujedno možete i rezervirati svoj dolazak i tako osigurati svoje mjesto u ovom neodoljivom, londoskom cafeu!

Objavljeno: 24.01.2020. u 12:20

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p