PUTOVANJA

Lounge oaza na otočiću kod Dubrovnika raj je za istinske hedoniste

Mediteranski rajski otok

Malo tko od domaćih i stranih turista ostane ravnodušan na spomen Dubrovnika i njegove okolice. Osim samog grada koji plijeni pažnju svojom starom jezgrom i načinom života, lokacije u okolici jednako su spektakularne. Blaga izoliranost daje im dozu ekskluzivnosti koju svi želimo tijekom svog godišnjeg odmora. Na jednoj takvoj lokaciji nalazi se lounge oaza o kojoj ćete maštati istog trena.

Restoran i lounge bar St. Pietro smjestio se na bajkovitom otočiću Supetru, između Dubrovnika i Cavtata. Poprilično smo sigurni da će ova lokacija postati omiljena ljetna destinacija zaljubljenika u Jadransku obalu.

Ljeto je radost života, a posjetitelji St. Pietra će cijelo ljeto moći uživati u ovoj nezaobilaznoj destinaciji za sve koji se nađu u hrvatskom jugu. Omiljeno odredište za cjelodnevno uživanje i odmaranje u udobnim cabanama, upijanje sunca, uživanje u jako dobroj hrani i signature koktelima, idealno je mjesto na kojem možete provesti cijeli dan, uz potpuni reset uma i tijela. Hladovina cabane pruža pogled na otvoreno more, prekrasni Dubrovnik i pitomi zaljev pa uz svoje najdraže ljude možete potpuno uživati u udobnom privatnom kutku mediteranskog raja, rashladiti se od ljetnih vrućina i ispratiti sunce u najljepšim zalascima.

Oaza za hedoniste

Osim predivnog ambijenta i prirodne pozicije, u St. Pietru ništa manje dojmljiva nije gastro i zabavna ponuda. Hrana je spravljena od lokalnih svježih namirnica, poput prvoklasne ribe, a autentična kuhinja prezentirana na svjetskoj razini. Za hranom ne zaostaje ni ponuda koktela i naravno odlična glazba uz koju ćete ispratiti predivne zalaske. Sve informacije o ovoj novoj lokaciji na jednom od najljepših dijelova Mediterana možete doznati ovdje.

Foto: Instagram, St. Pietro
Objavljeno: 30.05.2023. u 11:59
Tagovi: Dubrovnik

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p