PUTOVANJA

Luksuzni svjetionik nadomak Korčule

Provedite godišnji odmor na vlastitom otočiću

Vila Lighthouse Korkyra  
Jedino o čemu sanjate posljednjih mjeseci je odmor daleko od zvonjave mobitela, mailova koji dolaze i usred noći, obaveza i trčanja na sve strane, obroka u žurbi... Što biste rekli kada bismo vam kao odgovor ponudili godišnji odmor na vlastitom otočiću okruženom morem?

Vila Lighthouse Korkyra je svjetionik izgrađen 1871., a kompletno je obnovljen 2014. Smješten je na južnom dijelu Pelješkog kanala, na otočiću Vela Sestrica, i prava je oaza mira koja će istinskim hedonistima osigurati alternativni odmor i bijeg iz građanske egzistencije, barem nakratko.
 
Vila Lighthouse Korkyra  
Rustikalni vanjski izgled svjetionika nadopunjava se s modernom arhitekturom i uređenjem, a vila se sastoji od četiri spavaće sobe, blagovaonicom s jacuzzijem, vanjskim bazenom, a u sklopu svjetionika egzistira i privatna plaža. Na 24-satnoj usluzi su i osobni batler te spremačica koja će se pobrinuti da se u svakom trenutku osjećate ugodno, a koji su nenametljivi i borave u svojim prostorijama sve dok ih ne pozovete.
 
Vila Lighthouse Korkyra  
Vila Lighthouse Korkyra  
svjetionik    
U svjetioniku Vila Korkyra na raspolaganju vam je i raznovrsni jelovnik, kao i korištenje jet skija te brod s kapetanom koji vas lako može prevesti do Korčule, Orebića, Dubrovnika, Pelješca ili pak prekrasnog Mljeta. Odmor u ovom luksuznom smještaju košta, ne treba se zavaravati, no volite li mir, tišinu i alternativni godišnji odmor, vjerujemo kako nećete požaliti. 
 
Sve detalje možete proučiti na web stranici, kao i na Airbnbu.  
  
Vila Lighthouse Korkyra  
Vila Lighthouse Korkyra  
Vila Lighthouse Korkyra
 
svjetionik 
svjetionik 
svjetionik 
M.M.
Objavljeno: 12.07.2016. u 16:02
Tagovi: putovanja

VIDEO

VEZANE VIJESTI

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p