PUTOVANJA

Magičan prekooceanski let s kojeg nećete poželjeti sići

Poznata avio kompanija ponudila uistinu jedinstven aranžman

Icelandair

Č
ini se kako nas danas rijetko nešto može iznenaditi, posebno na području putovanja. Mnogi će reći kako je sve već viđeno i ustaljene turističke rute nisu više toliko atraktivne i mladi ljudi ne slijede slijepo uzdignute kišobrane vodiča po gradovima. 

Ipak, razne kompanije i dalje pokušavaju nadmašiti same sebe, a jedna od njih, kojoj to redovito polazi za rukom, jest Icelandair. Poznatoj avio kompaniji nisu strane inovacije, pa su tako nedavno uspjeli iznenaditi svojim avionom Hekla Aurora s Aurora Borealis temom u kojem su putnici na prekooceanskim letovima mogli uživati u kabini koja je nevjerojatno podsjećala na pravu Auroru Borealis s fantastičnim osvjetljenjem i pratećom glazbenom pozadinom. Najnovija je pak ponuda Icelandaira nešto drugačija, no jednako magična.

Svojim gostima, naime, nudi jedinstvenu pauzu čije samo ime, Incredible Stopover, daje naslutiti o čemu je riječ. Putnici koji putuju iz Sjeverne Amerike ili Kanade do jednog od 25 europskih gradova mogu pauzu napraviti na uistinu magičnom svjetioniku starom više od jednog stoljeća, iz kojeg pogled puca na prekrasnu obalu i impresivni glečer Mýrdalsjökull. Puni i light aranžmani za putnike uključuju dva dana pauze na putovanju i odsjedanje u hotelu Reykjavik Marina te noćenje u spomenutom svjetioniku. Dodatne opcije su tura helikopterom, privatni obilasci džipom, istraživanje vodopada Gljúfrabúi, Seljalandsfoss i Skogafoss, kao i planinarenje glečerom, jahanje konja na Skálakotu, posjet crnoj plaži te Fontana Spa kompleksu.

Aranžmani će biti dostupni od rujna do prosinca 2015. godine, a cijena im je od 2.350 dolara na dalje. Možda se ovo iskustvo čini rezerviranim samo za one dubljeg džepa, no definitivno je i sjajan primjer inovativnosti i konstantnog napretka na području turističke ponude.
 
icelandair 
icelandair 
icelandair 
icelandair 
icelandair 
icelandair 
icelandair 
icelandair 
icelandair 
icelandair 
M.M.
Foto: Icelandair

Objavljeno: 14.07.2015. u 15:58
Tagovi: putovanja

VEZANE VIJESTI

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p