PUTOVANJA

Magično novo mjesto za uživanje na Jadranu

Lijepa adresa u blizini Hvara
Lounge Bar Zori
Pakleni otoci poznati su prirodni i hedonistički raj u čiji se mir sklanja kada hvarska ludnica postane preintenzivna. Njihovoj prirodnoj atraktivnosti i miru koji osiguravaju svakako pridonose lijepi restorani i lounge barovi, stoga veseli čuti kako je jedan od zaljeva postao bogatiji za novo lijepo mjesto za opuštanje.

Obiteljski restoran Zori na Sv. Klementu, najdužem otoku u sklopu Paklinskih otoka broji mnoge godine iskustva na području gastronomije i jedno je od popularnijih mjesta za održavanje vjenčanja na našoj obali. Ovih je dana pak u sklopu restorana otvoren i jednako lijep lounge bar, čime je opuštena otočna priča postala još privlačnijom.

Odlučite li predahnuti u magičnoj atmosferi restorana i lounge bara Zori preporuka je da kušate poneki specijalitet s jelovnika ispunjenog morskim plodovima i organskom mesom, poput tagliatella s tartufima ili goveđeg odreska s gorgonzolom i umakom od gljiva, nakon čega istraživanje možete nastaviti u ostatku zaljeva Vinogradišće, na plaži Mlini, Stipanskoj, zaljevu Vlaka ili pak kojem hvarskom baru.

zori
zori
zori
zori
M.M.
Foto: Facebook, Zori.hr
Objavljeno: 06.06.2017. u 13:46
Tagovi: hvar, Hvar

VEZANE VIJESTI

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p