PUTOVANJA

Marokanski riad koji Instagram jako, jako voli

Čarobna oaza koja zove na fotografiranje
riad yasmine
Znamo da ste ga zapazili. Za vrijeme neinspirativnih vožnji na posao, stajanja u redu u supermarketu ili večernjeg rituala opuštanja uz listanje svega propuštenog na Instagramu toga dana, tu i tamo bi vam zapeo za oko. U njegovom magičnom okruženju lješkare modne blogerice i zvijezde travel blog scene, a vi već lagano znate svaku tradicionalnu pločicu oko njegova bazena.

Skriven u živopisnoj medini u Marrakechu, Riad Yasmine je pravo instagramsko zlato, stoga ne čudi kako ga toliko često viđamo na ovoj društvenoj mreži. Ovaj riad, odnosno tradicionalna marokanska kuća s vrtom u sredini kompleksa prekrasna je oaza sastavljena od svega sedam tradicionalno uređenih soba za goste koji se, po svemu sudeći, konstantno izmjenjuju.

Riad Yasmine
Riad Yasmine
Riad Yasmine
Osim pogleda na impozantno gorje Atlas s najviše terase, Riad Yasmine mami diskretnim luksuzom i autentičnim šarmom koji se primjećuje u svakom, pa i najmanjem detalju. Pomno je uređena svaka soba, poštujući marokansku tradiciju, no najatraktivniji dio je definitivno vanjski dnevni boravak - bazen okružen naslonjačima koji zovu na poslijepodnevno skrivanje od vrućine i uživanje u obrocima koje svakodnevno priprema Nadia, chefica u Riadu koja gostima otkriva bogatstvo marokanske kuhinje.

Planirate li putovanje u Maroko, doznajte sve što trebate znati o ovoj impresivnoj zemlji u našem putopisu, a Riad Yasmine bolje pogledajte na službenoj stranici. U međuvremenu, ne propustite utisnuti crveno srce na svaku novu fotografiju ovog lijepog mjesta orijentalnog šarma.

Riad Yasmine
Riad Yasmine
Riad Yasmine
Riad Yasmine
Riad Yasmine
Riad Yasmine
Riad Yasmine
Riad Yasmine
M.M.
Foto: Riad Yasmine
Objavljeno: 13.03.2017. u 11:29
Tagovi: putovanja, hotel

VEZANE VIJESTI

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p