PUTOVANJA

Mjesto na Hvaru koje će vas oduševiti

Skrivena oaza o kojoj se šuška posljednjih dana
Little Green Bay Hvar 
Sam po sebi očaravajuć, Hvar je odnedavno postao domom predivnom boutique hotelu Little Green Bay. Smješten u uvali Lozina u Brusju, luksuzna oaza tik do kristalno čistog mora nudi savršen odmor za sve željne mira, a djelo je pariške dizajnerice Julie i njenog brata Mathieua.

Determinirani u ostvarenju svog velikog sna, kreativni Parižani su staru tradicionalnu kuću renovirali i pretvorili u ljupki hotel. Kombinacija drva, stakla, bakra i kamena osigurala je potrebnu dozu topline, ali i transparentnosti i svjetla što u simbiozi s prekrasnim mediteranskim okolišem ovom hotelu osigurava šarm kojem mnogi neće moći odoljeti.
 
Little Green Bay Hvar 
Little Green Bay Hvar  Little Green Bay 
Ukupno 15 soba čini Little Green Bay, i to podijeljenih na kategorije Baby, Junior i Large Suite. Sobe su opremljene svime što bi gostima u potrazi za inspiracijom i odmorom moglo zatrebati, uključujući klimu, zvučnike, mini bar s aparaturom potrebnom za pravljenje kave i čaja te odvojenim toaletom i balkonom. Domaćoj atmosferi pridonosi i mogućnost koju nudi, inače cjenovno pristupačni Bistro u sklopu hotela, a to je pripremanje domaćih hrvatskih jela u društvu samih vlasnika.
 
Pogled na Jadransko more, mirisni vrt ispunjen začinskim biljem i suptilni luksuz kojim odiše ovaj novi hvarski boutique hotel vođen je motom manje je više, a cijelo iskustvo Little Green Bayja zaokruženo je spomenutim restoranom koji nudi najbolje od Mediterana, privatnom plažom i stručnjakom za masaže koji je gostima na raspolaganju u svakom trenutku.
 
Little Green Bay Hvar 
Little Green Bay Hvar 
Little Green Bay Hvar 
Little Green Bay Hvar 
Little Green Bay Hvar 
Little Green Bay Hvar 
Little Green Bay Hvar  
Little Green Bay Hvar
M.M.
Foto: Little Green Bay
Objavljeno: 02.05.2016. u 10:29

VEZANE VIJESTI

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p