PUTOVANJA

Mjesto na otoku Lokrumu kao stvoreno za prekrasne Insta fotografije!

Lokacija idealna za kreiranje najljepših ljetnih uspomena!

Ono što nas najčešće 'drži' nakon povratka s godišnjeg odmora su prekrasne uspomene koje smo na istome i stvorili. Tako se vrlo često volimo putem prekrasnih fotografija vračati u ove bezbrižne dane, kada nam je jedina preokupacija bila da ne izgorimo na suncu. Također fotogeničnost samih lokacija vrlo često zna prevagnuti u našem odabiru idealnog mjesta za odmor, a unutar granica Lijepe naše takvih mjesta se zaista može pronaći na pretek!

Možda je pandemija koronavirusa bila potrebna kako bismo konačno shvatili ljepotu o kojoj brojni turisti govore i zbog koje se iz godine u godinu vraćaju, no činjenica jest da se i unutar vlastitih granica mogu pronaći brojne prirodne ljepote i atrakcije koje zaista oduzimaju dah. Osim što oduzimaju dah, mnoge od njih i nose status Insta worthy te su kao takve pravi magnet za skupljanje srca na društvenim mrežama. Ove sezone titulu najfotogeničnije lokacije definitivno je 'odnio' otok Lokrum, udaljen 600 metara od dubrovačke obale.

Njegova prirodna posebnost pokazala se kao sjajna kulisa za kreiranje nezaboravnih ljetnih uspomena, a riječ je o malenom slanom jezeru nazvanom Mrtvo more, koje je s vanjskim morem povezano kanalom koji prolazi duboko kroz stijene. Riječ je zapravo o špilji kojoj se davno urušio strop, pa je kao takva pogodna za kupanje djece. Također ovaj prizor nas je poprilično podsjetio na popularne fotografije s Balija, ispred Vrata raja, samo što se s ovog mjesta definitivno nećete vratiti razočarani njegovim stvarnim izgledom!

Foto: Instagram
Objavljeno: 15.08.2020. u 00:00

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p