PUTOVANJA

Najbajkovitiji restoran otvoren u Ljubljani: Mjesto u kojem je svaki kutak idealan za fotkanje

Glavno je pitanje – koga povesti sa sobom tamo?

Wonderland, nedavno otvoren u centru Ljubljane, donosi novo i fascinantno gastronomsko iskustvo koje će vas sigurno oduševiti. Ovaj restoran i bar nude nevjerojatno dekorirane obroke u fantasy okruženju, stvarajući nezaboravne trenutke koje ćete dugo pamtiti.

Svojim jedinstvenim i sofisticiranim uređenjem, Wonderland je brzo postao društveni fenomen, pri čemu svaki kutak restorana služi kao savršeno pozadinsko mjesto za fotografiranje za Instagram.

Vlasnici ovog čarobnog mjesta opisuju Wonderland kao bijeg iz svakodnevice, pozivajući vas u svijet mašte gdje se brige gube. Ambijent restorana kao stvoren je za one koji vole razigrano i kreativno.

 

Wonderland nije samo restoran, već je iskustvo koje vas vodi na putovanje kroz bajkoviti svijet. Ponuda uključuje maštovite obroke tijekom cijelog dana, od cjelodnevnog bruncha do večernjih koktela. Fantasy interijer restorana, obogaćen interaktivnim elementima i foto kabinom, čini ga jedinstvenim u Ljubljani.

Stropovi i zidovi restorana preplavljeni su umjetnim cvjetnim aranžmanima, dok skulpture i drveće stvaraju atmosferu koja oduzima dah.

Glavno je pitanje – koga povesti sa sobom na izlet do Slovenije?


Foto: Instagram
Objavljeno: 10.12.2023. u 00:00

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p