PUTOVANJA

Najljepša drvena kuća u blizini talijanskog skijališta savršeno je mjesto za odmor iz snova

Priuštite si luksuzni odmor za pamćenje!

Bajkovita talijanska regija Južni Tirol jedna je od najpopularnijih regija među europskim posjetiteljima koji u ovaj kraj često dolaze uživati u netaknutom krajoliku planina i zapanjujućih prostranstava. A s obzirom na to da je sezona skijanja započela, Južni Tirol idealna je destinacija i za avanturiste i zaljubljenike u zimske sportove koji će i ove sezone na ovom mjestu pronaći baš sve što im je potrebno za odmor kakav se još dugo pamti.

A nakon cijelog dana provedenog u vizualno dramatičnim, snježnim dolinama talijanskih Dolomita, sve što vam je potrebno jest odmor u prigodnoj, alpskoj kući idealnoj za zabavne večeri uz druženja s našim najdražima. Tako smo pronašli uvjerljivo najljepšu drvenu planinsku kuću koja će vas potpuno oduševiti, kako svojim eksterijerom, tako i interijerom koji nudi baš sve što vam je potrebno za luksuzno zimovanje kao s razglednica. Radi se o prekrasnoj, luksuznoj kući Odles Lodge, koja svojim nepogrešivim dizajnom i raznolikim nizom pogodnosti oduševljava čak i one koji preferiraju sunčane, proljetne i ljetne izlete.


Odles Lodge kuća se sastoji od četiri pojedinačna apartmana koji mogu primiti između dvije i osam osoba. Dijeleći estetiku oštrih, čistih linija, zidova od borovine te promišljenu uporabu svjetla i stakla, svaka od četiriju jedinica ima svoj poseban stilski štih u koji ćete se zaljubiti na prvu. Uživajte na prostranoj terasi s zapanjujućim pogledom na Dolomite koji vas okružuju, a navečer se opustite u dnevnom boravku u kojemu glavnu ulogu igra tradicionalna kaljeva peć koja cijelom prostoru daje jednu posebnu atmosferu.


Stoga, ako ste još uvijek u potrazi za savršenom zimskom destinacijom, uzmite u obzir talijansku regiju Južni Tirol koja ima baš sve što vam je potrebno za odmor iz snova. Više informacija o hotelu i rezervacijama potražite na linku.

Foto: Instagram
Objavljeno: 01.01.2022. u 11:53
Tagovi: putovanja

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p