PUTOVANJA

Najljepša glamping oaza koja će vas oduševiti na prvu!

Mjesto kao stvoreno za odmor iz snova!
U moru sve brojnijih glamping oaza koje zaista izgledaju kao savršena, skrovita mjesta za prijeko potreban bijeg u prirodu, pronašli smo jednu sasvim posebnu lokaciju koja se može pohvaliti titulom najposebnijeg glampinga u Europi, a koji je svoj dom pronašao u neposrednoj blizini Alzasa, Švicarske i Njemačke, na jezeru Verchat, u srcu prirode i šume koja oduzima dah!

Coucoo Cabanes čini 16 nestvarnih koliba koje se nalaze u srcu nevjerojatnog prirodnog okruženja između jezera i šume. U ovim zelenim plućima čeka vas pravi spektakl koji će vas podsjetiti na jednostavan život i autentične radosti prirode koja se na ovom mjestu slavi u baš svako godišnje doba. Boraveći u Coucoo Cabanes oazi imat ćete dojam kao da ste potpuno odsječeni od civilizacije, a posebno ako odaberete plutajuće kolibe koje su potpuno izolirane. Kako bi se što bolje prilagodile svom okolišu, sve kabine su potpuno uklopljene u postojeći eko sustav, a čak 3 kabine su potpuno opremljene pravim ptičjim gnijezdima. Ogromne šišarke na ovom mjestu postaju spavaće sobe, s bračnim krevetom i panoramskim krovom koji je kao stvoren za uživanje pod zvijezdama!
 
Uživajte u ranojutarnjem doručku u krevetu koji obiluje mnoštvom autohtonih domaćih proizvoda, a potom pođite na upoznavanje Imanja I njegovog prirodnog rezervata kojeg možete obići pješice ili biciklom. Opustite se u grijanoj nordijskoj kupelji, uživajte u izletu brodom, a dan završite s najfinijom domaćom večerom u restoranu samog resorta, s veličanstvenim pogledom na obližnje ribnjake! Više o ovom mjestu saznajte ovdje
Foto: Instagram
Objavljeno: 07.01.2023. u 00:00

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p