PUTOVANJA

Najljepša zimska glamping oaza koju morate posjetiti!

Idilična lokacija u blizini čarobnog Bleda

Ako ste još uvijek u potrazi za bajkovitom snježnom lokacijom na kojoj ćete provesti zimski odmor iz snova, ne tražite dalje! Osim prekrasnih koliba koje možete pronaći u bajkovitom Gorskom kotaru, a o kojima smo već pisali, susjedna Slovenija također nudi pregršt opcija koje će obožavati čak i oni koji ipak preferiraju nešto toplije, sunčanije izlete.

Ovoga puta za oko nam je zapeo obiteljski vođen glamping naziva Ribno, koji je svoj dom našao u blizini popularnog Bleda, u idiličnom selu po kojemu je sam glamping i dobio ime. Zahvaljujući savršenoj lokaciji na samom rubu guste šume, potpuno udaljene od civilizacije, ovo mjesto je idealno za sve željne mira i opuštanja u prirodi koja potpuno oduzima dah! Ovaj slovenski glamping čini više autentičnih, stilski uređenih drvenih kuća koje imaju sve što vam je potrebno za savršen zimski ugođaj. Sve sobe su moderno uređene u prigodnom, planinskom stilu i u potpunosti su načinjene od prirodnih materijala. Svaka soba također krije zanimljive, drvene predmete koje su izradili sami domaćini, a prekrasno uređen restoran i bar u prizemlju idealan za večernja druženja osvojit će vas na prvu!


Osim toga, glamping Ribno svojim gostima nudi veliki restoran i prekrasnu terasu okruženu prirodom na kojoj možete kušati razne delicije domaćih kuhara. Glamping Ribno je izrazito popularan i među biciklistima stoga na ovoj lokaciji možete dobiti sve potrebne informacije za aktivne izlete i bicikliranje u prirodi. Nakon napornog dana na snijegu, odmorite se u malom wellness centru koji ima baš sve što vam je potrebno za luksuzni spa odmor u prirodi.

Glamping Ribno je ujedno i jedini glamping u Sloveniji koji se može pohvaliti certifikatom ZeroWasteHotel, a zahvajujući njihovom pažljivom odnosu prema okolišu, posebice kada je riječ o otpadu, pitkoj vodi i hrani, ovo mjesto privlači sve veći i veći broj najvećih zaljubljenika u prirodu! Više o ovom čarobnom mjestu potražite na linku!

Foto: Instagram
Objavljeno: 28.12.2021. u 12:55
Tagovi: putovanja

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p