PUTOVANJA

Najljepši domaći beach bar nalazi se u Splitu i osvojit će vas na prvu svojim genijalnim uređenjem!

Mjesto koje ovoga ljeta ne smijete zaobići!

Ako vam treba dodatan razlog kako biste ovoga ljeta posjetili prekrasni Split, ne tražite dalje, jer ovaj stylish beach bar koji nudi savršenu kombinaciju opuštenih druženja, raznovrsne kulture i vrhunske kuhinje ima baš sve što je potrebno za savršen ljetni provod koji ćete još dugo pamtiti!

Riječ je o neodoljivo uređenom Gooshter Beach Clubu, u sklopu hotela Le Méridien Lav koji će vas na prvu oduševiti svojim eksterijerom, zbog kojeg ćete se na trenutke osjećati kao da se nalazite na kakvoj egzotičnoj destinaciji na drugom kraju svijeta! Svakoga dana točno u podne zvuk gonga najavljuje početak dnevnog programa; DJ izlazi na pozornicu i započinje pravi party koji privlači sve veći broj turista na ovo mjesto. Barmeni Gooshter Cluba za to vrijeme stvaraju jedinstvene koktele koji će zadovoljiti baš sve okuse, a ono što nam se posebno svidjelo jest maleni ritual ovog mjesta koji se održava svakoga dana, a kojim svakodnevno pozdravljaju zalazeće sunce; Naime, na plaži koja se nalazi odmah ispred bara stvaraju posebne koktele za romantični zalazak sunca koji na ovom mjestu zaista izgleda bajkovito, a sve dok DJ pušta prigodnu glazbu isključivo za tu priliku!

Sasvim smo sigurni kako će vas jednako oduševiti i hrana koja se poslužuje u lokalu, a koja spaja istog i jug kroz jedan poseban, neformalni koncept ulične hrane koja će zagolicati sva vaša osjetila! Hrana se poslužuje u pletenim košarama bez kompliciranog pribora, a cijela atmosfera mjesta savršeno dočarava ''splitski način života'' koji podrazumijeva jednostavnost i lakoću postojanja koju posebno volimo upravo ljeti! Stoga, ako vas godišnji odmor ove sezone odvede na jug, ne propustite posjetiti ovo jedinstveno mjesto, kupanje na plaži ispred cluba, pijuckanje koktela uz najfinije zalogaje, a sve to uz svirke - uživo! Više o ovom mjestu pronađite ovdje!

Foto: Instagram
Objavljeno: 23.07.2022. u 11:51

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p