PUTOVANJA

Najljepši glamping na jezeru koji će vas potpuno oduševiti!

Čarobna oaza koju vrijedi posjetiti

Ima li što ljepše od zimskog odmora u šarmatnom, toplom, cozy glampingu u srcu prirode koju je posljednjih dana potpuno prekrivena bajkovitim snježnim pokrivačem? Ako ste i vi jedni od onih koji baš ovako zamišljaju svoje savršeno zimovanje, tada će vas neodoljivi glamping koji nam je ovoga puta zapeo za oko potpuno oduševiti!

Smješten uz jezero Blaguš, u srcu Slovenskih gorica, Forest Glamping Resort Blaguš je poprilično novi glamping resort u Sloveniji koji ima baš sve što vam je potrebno za idiličan zimski odmor iz snova. Forest Glamping uključuje čak 16 glamping kućica koje su izgrađene u kombinaciji od drva i staklenih stijena s kojih se pruža zadivljujuć pogled na jezero i okolnu prirodu, a tu su i 33 elegantno opremljene drvene kućice s privatnom terasom na kojoj možete uživati u baš svako doba godine.

Sama lokacija Forest Glamping Resorta Blagus namijenjena je svima onima koji se žele odmoriti od svakodnevnog stresa i uživati u prirodi u društvu najmilijih, a važno je napomenuti da će domaćini srdačno primiti i vaše čupave prijatelje koji će bez imalo sumnje obožavati ovaj šumski raj. Stoga, ako još uvijek planirate svoj idealan zimski odmor, dođite u Forest Glamping, uživajte u snijegu i prirodi koja vas okružuje, opustite se uz jutarnji cvrkut ptica i odmorite na divnim terasama uz lagano štivo, koje možete posuditi u obližnoj ''Šumskoj knjižnici''. Više o ovoj lokaciji potražite na linku.

Foto: Instagram
Objavljeno: 15.01.2022. u 10:17
Tagovi: putovanja

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p