PUTOVANJA

Najslađa obitelj preslatkih alpaki postala bogatija za još jednog člana koji će vas šarmirati na prvu!

Pino - najmlađi član na ranču kojeg morate upoznati!
O ovom bajkovitom ranču smještenom u susjednoj Sloveniji, nedaleko od Maribora, već smo pisali i ranije, a sada se obitelji ovih preslatkih, pitomih životinja pridružio i novi, najmlađi član koji je vrlo brzo postao prava atrakcija među ovim neodoljivim, mekanim alpakama koje će vas rado ugostiti i provesti kroz ranč, a sada i u nešto većem broju!

Najmlađa, ujedno i najslađa alpaka na svijet je stigla 13. kolovoza i nosi ime - Pino, a na službenoj stranici samog Alpaka Ranch Slovenia ranča redovito izvještavaju o sretnim trenucima i veselju koje je Pino izazvao na ranču, kako među drugim članovima obitelji, tako i među posjetiteljima koji sada imaju dodatan razlog kako bi posjetili ovaj ranč i priuštili si posjet nešto drugačijom destinacijom idealnom za vikend izlet! Kao što smo već ranije i pisali, Alpaka Ranch Slovenia svojim gostima nudi zaista posebno iskustvo obilaska ranča koji se sastoji od tri dijela.
U prvom dijelu posjetitelji se upoznaju sa životinjama koje će vas veselo dočekati i rado se s vama pomaziti, a potom slijedi jedinstvena radionica izrade filcanog sapuna od alpakine vune koju posjetitelji mogu ponijeti kući. Treći dio uključuje osvježenje uz vrhunske domaće delicije ove slovenske regije koje će vam uslužiti ljubazni domaćini. Sve informacije doznajte na službenoj stranici!
Foto: Instagram
Objavljeno: 25.08.2022. u 10:51

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p