PUTOVANJA

Ne propustite priliku osvojiti besplatno putovanje u veličanstveni Hong Kong!

Jedinstvena prilika koja se ne propušta!
Gotovo da i nema zemlje koja je pretrpjela velike štete od pojave pandemije COVID-a koja nas je zadesila prije više od 3 godine. No, dok se većina država već vratila u normalu, Kina - zemlja u kojoj je koronavirus prvotno i pronađen, još se uvijek bori s povratkom na staro, a posebice njen oduvijek popularni velegrad - Hong Kong. 

Upravo zato, Hong Kong je službeno predstavio veliki plan kojim želi potaknuti turizam, i to tako što će podijeliti čak 500.000 besplatnih zrakoplovnih karata za dolazak u Hong Kong putnicima diljem svijeta! Riječ je o inicijativi imena "Hello Hong Kong", koja je u pripremi već pune dvije godine, a koja uključuje raspodjelu karata među tri glavne zrakoplovne tvrtke Hong Konga — Cathay Pacific, HK Express i Hongkong Airlines. Uz izdvajanje 500.000 besplatnih ulaznica, ova će inicijativa koštati grad vrtoglavih 254,8 milijuna američkih dolara, a priliku za osvajanje karata imaju baš svi, bez obzira na to u kojoj državi boravite.


Ipak, valja napomenuti kako će se ‘giveaway’ karata odvijati u tri vala; Ožujak je rezerviran za one koji putuju iz jugoistočne Azije, travanj za posjetitelje iz kontinentalne Kine te svibanj za posjetitelje koji dolaze iz ostatka svijeta! Sve informacija o ‘giveawayu’ saznajte ovdje, a na istoj stranici se u svibnju prijavljujete za ovo jedinstveno putovanje! Sretno!
Foto: Instagram, Unsplash
Objavljeno: 03.02.2023. u 16:08

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p