PUTOVANJA

Neobičan hostel otvoren je u zagrebačkoj Teslinoj ulici

Noćenje u svemirskim kapsulama
subspace hostel
''T
eško je danas biti poseban… Smisliti kreativne, a ujedno i uspješne projekte koji istovremeno oduševljavaju, a ostavljaju dojam doma. Zagreb je pun hostela, pogotovo unazad nekoliko godina. No ovo nije bilo kakav hostel… Smješten u samom centru Zagreba, Subspace predstavlja koktel osjećaja, dojmova, iskustava...''


Riječi su ovo kojima započinje nova zagrebačka priča namijenjena turistima, ali i svima željnima promjene. Svoja je vrata prije nekoliko dana otvorio neobičan hostel u kojem će gosti imati prilike noćiti u svemirskim kapsulama. Inovativni Subspace prvi je ovakav domaći hostel, a nudi 20 kapsula dugačkih 2, širokih i visokih 1.2 metra te opremljenih krevetom, internetom, monitorom, USB punjačima i zrcalom. Za potpuni dojam, strop svake kapsule prikazuje noćno nebo i konstelacije, a isti dizajn prati i toaletne prostorije.

subspace hostel
subspace hostel
Ideja iza inovativnog novog zagrebačkih hotela stigla je iz Japana, gdje su zbog nedostatka prostora ovakvi hoteli prisutni već godinama. Noćenje u Subspaceu stoji 250 kuna po osobi, a adresa je Teslina 12/1. Novi hostel detaljnije možete proučiti na službenoj stranici.

subspace hostel
subspace hostel
subspace hostel
subspace hostel
subspace hostel
subspace hostel
M.M.
Foto: Facebook
Objavljeno: 01.12.2016. u 10:17
Tagovi: Zagreb, putovanja

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p