PUTOVANJA

Zašto je zima idealno vrijeme za prošetati se popularnom šetnicom u krošnjama?

Šetnja u oblacima koju ćete prepričavati!

Ako ovih dana ne znate kako provesti višak slobodnog vremena, onda biste trebali razmisliti o kratkom izletu kao sjajnoj prilici za punjenje baterija! Kako se zaista nigdje ne opuštamo bolje nego u prirodi, ovu zimu iskoristite kao sjajnu priliku da posjetite novu omiljenu vikend destinaciju koja će posebno oduševiti ljubitelje visina!

Da za istraživanje atraktivnih lokacija nije potrebno rezervirati prvi let avionom te se odvažiti na put ka nekim dalekim destinacijama, dokazuje i prva šetnjica na slovenskoj Rogli - Pot med krošnjami (Put među krošnjama). Riječ je o šetnici koja će vas vinuti u nebeske visine te omogućiti jedinstveno iskustvo šetnje među krošnjama. Udaljenost od zemlje je čak 35 metara, a sastoji se od dviju kružnih staza koje su duge ukupno jedan kilometar. Zvuči kao pravo adrenalinsko iskustvo, ali i odlična prilika za rekreaciju u vidu duge šetnje, uživajući pritom u zapanjujućim prizorima same prirode koja je odnedavno prekrivena snijegom.

Tako cijelu šetnicu okružuju okolne šume i brda, a možete se i pobliže upoznati sa samom prirodom te naučiti brojne zanimljivosti koje su vezane uz taj kraj. Možemo zaključiti i kako je ovo sjajan način za poticanje agroturizma, stoga ne preostaje ništa drugo nego savladati strah od visine i prepustiti se ovoj jedinstvenoj zimskoj bajci!

Foto: Instagram
Objavljeno: 04.01.2023. u 10:55
Tagovi: putovanja

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p