PUTOVANJA

Obožavani ranč preslatkih alpaka u Sloveniji ove sezone priprema pravu zimsku bajku koju ne želite propustiti!

Savršeno mjesto za idiličan vikend izlet u prirodi!
Već smo ranije pisali o prekrasnom slovenskom ranču “Alpaka Ranch Slovenia” koji ne prestaje oduševljavati ljubitelje ovih preslatkih, pitomih i sve popularnijih životinjica u društvu kojih na ovoj farmi možete provesti cijeli dan! No, posjetitelji su ranč imali priliku posjetiti samo u proljetnim i ljetnim mjesecima, a ove su nas sezone odlučili zabaviti i u zimskim mjesecima i svim posjetiteljima priuštiti iskustvo koje ćete još dugo pamtiti!

Naime, zbog velikog interesa za druženjem s alpakama i tijekom zimskih mjeseci, vlasnici farme pripremili su zimski program koji će se održavati od studenog pa sve do ožujka i koji će naravno biti prilagođen zimskim uvjetima. U pripremi je i natkrivena terasa na kojoj će se nakon obilaska same farme odvijati prava zimska bajka! Novost je i mini shop u kojem ćete moći kupiti mnogo različitih proizvoda od vune kao što su kape, šalovi, rukavice, čarape, džemperi i još mnogo toga!  Zimski obilazak odvija se u dva dijela i traje između 90 i 120 minuta. Prvi dio kao i obično uključuje razgledavanje alpaki, hranjenje, slikanje i kratko upoznavanje s ovim preslatkim životinjicama, dok drugi dio uključuje uživanje u buffetu s toplim i hladnim napitcima i specijalitetima kao što su domaće kobasice, sirevi i kruh…
 
Svakako valja naglasiti da na farmu ne možete doći bez najave, a sve detalje o cijenama i rezervacijama saznajte na službenoj Instagram stranici! Imajte na umu da, s obzirom na to da se sve odvija vani, posjeti uvelike ovise o vremenskim prilikama i neprilikama, što znači da je moguće i otkazivanje u slučaju kiše! 
Foto: Instagram
Objavljeno: 29.10.2022. u 00:00

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p