PUTOVANJA

Odsjednite u egzotičnom tajlandskom rezortu u društvu slonova!

Prilika koju ljubitelji slonova ne smiju propustiti!

Lista destinacija koje moramo posjetiti upravo se povećala za još jednu lokaciju! Tajlandski kamp za slonove u sklopu Anantara Golden Triangle rezorta nudi svojim gostima priliku koja se ne propušta; sada možete odsjesti u džungli koju krase moderne, glamping kupole, a koja je dom brojnim slonovima koji će vam za vrijeme boravka biti vjerojatno najdraži susjedi koje ste ikada imali!

Smještene usred džungle na sjeveru Tajlanda, glamping kupole postavljene su na drvenoj terasi s koje možete cijele dane promatrati i družiti se sa slonovima koji se slobodno kreću područjem. Trenutno su u ponudi samo dvije glamping kupole koje možete i iznajmiti u paru i tako uživati u čitavom području rezerviranom samo za vas i vaše društvo.Kupole su dizajnirane po mjeri; potpuno su prozirne tako da uživati u čarobnim pogledima možete i iz udobnosti vlastite kupole koju krasi velika spavaća soba s kraljevskim krevetima i sjedećim garniturama. Udobnost koju pružaju ove šarmantne glamping kupole učinit će da se osjećate kao da ste u luksuznom hotelu, a raskošna posteljina, bogati kupaonski sadržaj i klimatizirane kupole u kombinaciji s nevjerojatnim pogledom koji će vam omogućiti da se potpuno stopite s prirodom, je sve što je potrebno za vrhunsko glamping iskustvo. Anantara Golden Triangle Elephant rezort poznat je po svom humanitarnom radu kada je riječ o slonovima; uz aktualno partnerstvo koje njeguju sa zakladom azijskog slona, redovito pomažu slonovima koji se, bilo zbog zlostavljanja ili drugih okolnosti, ne mogu brinuti za sebe. Slonovi su u rezortu potpunosti slobodni i nikada ih se ne tjera na bilo koju aktivnost u kojoj ne uživaju.

Cijena noćenja u tajlandskim glamping kupolama iznosi oko 500$ po noćenju za dvije osobe, a u cijenu je uključena košara za večeru, potpuno opremljen mini bar i 24-satna usluga recepcije koju možete naručiti u bilo kojem trenutku. Više o samom rezortu potražite na službenim stranicama.

Objavljeno: 19.01.2020. u 00:00

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p