PUTOVANJA

Oduvijek ste maštali o putovanju u Disneyland? Onda ovu genijalnu nagradnu igru ne smijete propustiti!

Osvojite magično putovanje u Disneyland Paris!

U suradnji sa zabavnim parkom Disneyland Paris, Mastercard će dodatno uljepšati ovogodišnje blagdansko razdoblje! Ne propustite osvojiti nezaboravan obiteljski vikend u jednom od najpoznatijih zabavnih parkova na svijetu!

Riječ je o nagradnoj igri dostupnoj na mrežnoj stranici priceless.com, digitalnoj platformi prepunoj iskustava kreiranih i dostupnih isključivo za korisnike Mastercard kartica. Kako biste ušli u bubanj i imali priliku osvojiti ovu vrijednu nagradu, sve što je potrebno učiniti jest posjetiti stranicu, registrirati svoju karticu (ako prethodno niste preuzimali iskustva na stranici) i jednim se klikom prijaviti na nagradnu igru. Nakon nekoliko trenutaka na adresu e-pošte stiže i potvrda o uspješnoj prijavi, a ime sretne dobitnice ili dobitnika bit će objavljeno najkasnije 26. studenog.

Nagradni fond iznosi više od 80 tisuća kuna, a nagrada uključuje sve što je potrebno za bezbrižni produljeni vikend - avionske karte, smještaj u hotelu i ulaznice u park za do četiri osobe, potrebne transfere te obiteljsko zdravstveno i putno osiguranje. Nagradno putovanje održat će se od 3. do 5. prosinca ove godine.Disneyland® Paris jedan je od najpoznatijih zabavnih parkova i zasigurno se nalazi na listi želja djece, ali i odraslih, diljem svijeta. Mickey i Minnie Mouse, Šiljo i Pluton te junakinje iz Snježnog kraljevstva samo su neki od domaćina koji jedva čekaju u svom domu ugostiti one najsretnije ruke, stoga ne propustite ući u bubanj i svojoj obitelji omogućiti avanturu kakvu će pamtiti čitav život.

Prijave na nagradnu igru su otvorene do 21. studenog, a više informacija pronađite na linku. Sretno!

Foto: PR
Objavljeno: 09.11.2021. u 09:57
Tagovi: Disney, Disneyland

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p