PUTOVANJA

Romantično uređena Opatija savršena je destinacija za Valentinovo!

Love is in Opatija!
Točno tjedan dana dijeli nas od najromantičnijeg dana u godini-Valentinova! Iako vjerujemo da ljubav treba živjeti baš svaki dan u godini, rado posvećujemo vrijeme obilježavanju ovog posebnog dana. Nije tajna da u Hrvatskoj postoji pregršt romantičnih destinacija koje su idealne za provođenje vremena s posebnom osobom. Među njima je definitivno Opatija, bajkovita kvarnerska lokacija bogate povijesti i vizura koje će i najveće 'anti-romantičare' natjerati da osjete leptiriće u trbuhu!

Kao grad koji ima dugu tradiciju turizma, Opatija nas nikad ne razočara kada je riječ o ponudi za vrijeme raznih blagdana. Tijekom prosinca grad je naprosto blistao u adventskom izdanju, a slično iskustvo ćete doživjeti ako se tijekom veljače nađete ovdje. Naime, opatijski gradski parkovi i znamenita šetnica Lungomare osvanuli su u izdanju koje će vas osvojiti na prvi pogled. Šarmantni drveni ukrasi u bijeloj i crvenoj boji izrađeni su u zaigranom i naivnom dizajnu koji nas trenutno asocira na prve ljubavi. Osim toga ukrasi kriju divne poruke koje su preslatki posjetnici zašto trebamo slaviti ovo razdoblje.

Uz sve ukrašene klupe u parkovima koje su idealne za fotografiranje, jedna od najljepših lokacija opatijske ljubavne priče je zasigurno svima dobro poznati photo point šetnice Lungomare, gdje se uz ukrašeni luk, ipak kao najromantičnija dekoracija nameće pogled na more i simbol Opatije - Djevojku s galebom.

Foto: Instagram
Objavljeno: 07.02.2023. u 11:17
Tagovi: Opatija, Valentinovo

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p