PUTOVANJA

Osvježenje od paklenih vrućina potražite nadomak Zagreba

Big Berry nudi jedinstven boravak u prirodi
Big Berry Slovenija
D
ok svi odlaze na godišnji odmor na more i uživaju na prekrasnim plažama na našoj obali, vi i dalje boravite u uzavrelom Zagrebu u kojem dozivaju paklene vrućine? Svoje osvježenje možete potražiti i u zelenoj idili koja se nalazi nadomak Zagreba.

Prava mala oaza osvježenja tijekom vrelih ljetnih dana nalazi se u slovenskom mjestu Metlika gdje je smješten Big Berry, Luxury Lifestyle Resort i to na samom kupalištu Primoštek. U pitanju je koncept koji svoje usluge nudi na više svjetskih destinacija, poput Rumunjske, Salzburga i Klagenfurta. Mobilne kućice oduševljavaju svojim eksterijerom i interijerom koji spajaju funkcionalan dizajn, mobilnost i praktičnost u jedno, stavljajući pri tome naglasak na istinskom osjećaju slobode kojeg možete doživjeti u srcu prirode. Sedam mobilnih kućica sastoje se od kupaonice, dnevne i spavaće sobe te čajne kuhinje, a u njima može boraviti do šest osoba. Kako bi kamp doživljaj bio potpun, na terasama možete uživati i u hidromasažnim kadama s nezaboravnim pogledom na rijeku Kupu.

Big Berry Slovenija
Big Berry Slovenija
Big Berry Slovenija
Big Berry želi zadovoljiti sve potrebe takozvanog novog svjetskog putnika, objašnjavajući kako je koncept ove vrste smještaja „kompliciran u svojoj jednostavnosti“. Naziv je dobio po velikoj i ukusnoj bobici koja predstavlja povezanost s prirodom. Uz to ovi kampovi nude prostran prostor u prirodi u kojem možete uživati tijekom svog boravka. Big Berry planira svoje kampove otvoriti i u Hrvatskoj. Dok se to ne dogodi, uvijek svoje ljetno osvježenje možete pronaći kod naših susjeda.

Big Berry Slovenija

Big Berry Slovenija
Big Berry Slovenija
Big Berry Slovenija
M.D.
Foto: Big Berry

Objavljeno: 31.07.2017. u 11:29

VEZANE VIJESTI

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p