PUTOVANJA

Otkrijte koje skijalište je proglašeno najboljim u Europi!

Europe Best Destinations objavio listu najboljih skijališta za 2022/2023. godinu!
Ako još uvijek niste odabrali svoju idealnu skijašku destinaciju za ovu ili pak sljedeću godinu, predlažemo da razmislite o skijalištu koje je po šesti put proglašeno najboljim u Europi! Riječ je o jednom od najmlađih europskih skijališta koje upravo ove godine slavi svoju 50. obljetnicu, a svoju su sezonu otvorili već 19.studenog i trajat će sve do 8. svibnja 2023. godine!

O kojem skijalištu se točno radi? Skijalište Val Thorens nalazi se u Francuskoj, a svoju iznimnu reputaciju duguje prije svega svojoj zadivljujućoj lokaciji. Naime, Val Thorens je doslovce postigao nemoguće postavivši skijalište na najvišu nadmorsku visinu u Europi, koju krasi čak 600 kilometara skijaških staza! Zapravo, čitavo odmorište Val Thorens je stvoreno s jednim razlogom : ponuditi gostima najbolje skijanje koje ne možete pronaći nigdje drugdje na ovim prostorima, a po svemu sudeći, čini se da im je u tome itekako uspjelo! Tako se tijekom 50 godina ovo zapanjujuće skijalište razvilo na svim razinama, a danas gosti uživaju u velikim projektima kao što su velebna žičara Cime Caron te “pametno skijalište” s najmodernijim tehnologijama koje poboljšavaju sigurnost, udobnost i dobrobit svih posjetitelja.
 
Svake zime tim Val Thorensa nadmaši sva očekivanja posjetitelja koji uživaju u vrhunskoj usluzi i neponovljivom iskustvu skijanja na besprijekornim stazama, a svoju zajedničku viziju obuhvatili su pod sloganom “LIVE UNITED” koji prati ovo skijalište od samih početaka, a koje ima samo jedan cilj: zajedno stvarati jedinstvena sportska iskustva, na nevjerojatnih 2300 metara nadmorske visine, s inovacijama koje oduvijek izdvajaju Val Thorens od ostalih skijališta i čine ga toliko posebnim! Prvi otvoren, posljednji zatvoren, Val Thorens je ujedno i jedini resort na kojem možete uživati u skijaškoj sezoni čak šest punih mjeseci! Više informacija saznajte na službenoj stranici.
Foto: Instagram
Objavljeno: 15.12.2022. u 14:43

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p