PUTOVANJA

Otvoreno kultno opatijsko kupalište Angiolina

Sezona kupanja u Opatiji službeno otvorena
Angiolina Opatija
K
upalište Angiolina, iz kojeg je nastao opatijski i hrvatski turizam, ponovno je zasjalo u punom sjaju! Zahvaljujući investitoru Zoranu Maržiću, gotovo je trideset godina nakon požara obnovljena kupališna zgrada smještena u maloj uvali u središtu Opatije, prema ideji arhitektonskog studija Dražul Glušica. Novi Bevanda Beach Resort, kupalište Angiolina nastavlja se na poznati restoran i hotel Bevanda i kupalište Lido, s kojima čini jedinstvenu cjelinu povezanu kultnim šetalištem Lungomare, a bogatom ponudom sadržaja odgovara gostima različitih afiniteta.

Današnja zgrada je potpuno novi objekt - suvremen, pun detalja i sadržaja koji nude zabavu, druženje, slave kult tijela i čine savršenu scenografiju ljetnim uspomenama. Na mjestu današnjeg caffe bara, noćnog kluba i restorana nekada je bilo smješteno 160 kabina za presvlačenje koje su se prilikom renovacije učinile nepotrebnima jer je boravak na plaži danas ipak puno više od samog kupanja, a atraktivan prostor proteže se na 400 kvadratnih metara.

Angiolina Opatija
Angiolina Opatija
Brojne sadržaje namjenjene urbanim gostima dodatno su upotpunili poznata riječka brijačnica Gentlemen's Shop, tattoo studio Nero Ink Kristine Šalinović i Enrica Miglioratija te pop up store modnog dvojca Elfs što Angiolinu čini jedinstvenom destinacijom ne samo za kupanje i zabavu, već i za modu i ljepotu.

Angiolina Opatija
Angiolina Opatija
Objavljeno: 09.07.2017. u 11:54
Tagovi: ljeto, Opatija

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p