PUTOVANJA

Ova kućica na drvetu u Gorskom kotaru je definicija odmora iz snova!

Robinzonski smještaj koji nikog ne ostavlja ravnodušnim!

Da Hrvatska obiluje nekim od najljepših smještaja već odavno znamo, ali ipak uvijek se iznova uspijemo pozitivno iznenaditi. Naime, ovog puta za oko nam je zapela još jedna predivna kućica na drvetu koja je smještana u mjestu Tršće u Gorskom kotaru, a koja nas je u potpunosti oduševila i natjerala da odmah počnemo maštati o odmoru koji će dugo ostati u sjećanju!

Unazad nekoliko sezona kućice na drvetu postale su jedan od najtraženijih oblika smještaja što nas zapravo nimalo ne čudi jer je riječ o posve drugačijem i posebnom doživljaju. Gorski Lazi je ime kućice na drvetu koja se nalazi u Tršću, a zamišljena je kao robinzonski glamping te u svoje prostore može primiti četvero ljudi.

Iako je riječ o odmoru čija je ideja distancirati se od užurbanog modernog svijeta, Gorski Lazi nudi internet vezu i sav dodatan popratni sadržaj kao što su primjerice roštilj, audio sustav, grijanje na solarnu struju i sl., stoga možete biti sigurni da baš ništa neće nedostajati. Posebno nam je za oko zapela kuhinja koja se nalazi u vanjskom prostoru, ali i okućnica s predivnim ležaljkama i stolicama na kojima možete uživati u nestvarnom pogledu na netaknutu prirodu.

Koliko je čarobna lokacija Gorski Lazi kućice potvrđuje i činjenica da do iste nije moguće doći osobnim automobilom, već ga parkirate na za to predviđeno mjesto i uljudni domaćini će terencem ili quadom transportirati vas i prtljagu. Isto tako, ako osim uživanja u kućici na drvetu odmor ovdje želite provesti i na nešto aktivniji način, postoji mogućnost organiziranja izleta i istraživanja divnih obližnjih šetnica!

Više informacija o Gorski Lazi kućici na drvetu potražite na sljedećem linku!

Foto: Gorski Lazi
Objavljeno: 06.05.2021. u 11:26

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p