PUTOVANJA

Ova neodoljiva kristalna kupola s najposebnijim pogledom na Sarajevo mjesto je koje će vas oduševiti na prvu!

Savršena ideja za idiličan zimski izlet!
Glamping oaze u posljednjih su nekoliko godina postale jedne od najpopularnijih turističkih smještaja koje danas možete pronaći na zaista fascinantnim lokacijama u svijetu. No, dok se divimo velebnim skandinavskim, arktičkim ili pak egzotičnim kupolama u kojima bismo vrlo rado proveli godišnji odmor, često nam ispod radara prolaze jednako lijepe lokacije koje nam se nalaze doslovce pred nosom, a koje imaju baš sve što vam je potrebno za odmor iz snova!

Jedno od takvih mjesta koje nas je oduševilo na prvi pogled nalazi se u prekrasnom Sarajevu, na samo 10 minuta šetnje od centra grada, u mirnom naselju imena Bistrik. Ovaj posve neobičan smještaj, koji se može pohvaliti nevjerojatnim zimskim pogledom na snježno Sarajevo, zapravo je bajkovita, kristalna kupola koja je od prošle godine, kada je otvorena, postala jedna od popularnijih turističkih atrakcija na prostoru Bosne i Hercegovine, ali i u široj regiji. Kupola je zapravo jedna kružna prostorija veličine 15m2, u kojoj se nalazi bračni krevet i ograđena kupaona. Kupolu krase dugi, bijeli prekrivači koji se navlače duž kupole te gostima omogućuju privatnost. Na krovu se pak nalazi kružni prekrivač koji se pokreće na daljinski upravljač, što znači da u slučaju vedrog neba, uvijek imate mogućnost spavati pod zvijezdama i priuštiti si iskustvo kakvo ćete još dugo pamtiti!
 
U kupoli se također nalazi i mini frižider, kuhalo za vodu te osnovni pribor za jelo za dvije osobe. Kupola ima i podno grijanje, ali i klimu, a uvjerljivo najljepši dio kupole je sam pogled na grad, priroda koja ju okružuje, te jacuzzi koji cijelom mjestu daje jedan zaista poseban ugođaj! Više informacija o ovom idiličnom mjestu saznajte ovdje!
Foto: Instagram
Objavljeno: 21.11.2022. u 12:06

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p