PUTOVANJA

Ova nevjerojatna spa oaza simulira snažno nevrijeme i grmljavinu te pruža iskustvo koje morate doživjeti!

Talijanski spa postao je viralan na TikToku
Jeste li znali da ‘grmljavinske toplice’ u posljednjih nekoliko godina postaju najpopularnija vrsta spa iskustva? Stvorene tako da simuliraju osjećaj grmljavinske oluje dok se opuštate i uživate u raznim spa tretmanima, koncept koji stoji iza grmljavinskih toplica zamišljen je tako da toplice dobiju impresivno, novo okruženje koje kombinira elemente zvuka, osvjetljenja, pa čak i mirisa, a sve kako bi se što vjernije rekreirala atmosfera grmljavinske oluje.

A sve navedeno pronašli smo u susjednoj Italiji, i to u okolici bajkovitog Milana! Riječ je o spa centru imena QC Termemilano Spa. Ovaj renomirani wellness centar nudi širok raspon sadržaja i usluga koje su potpuno usmjerene opuštanju, pomlađivanju i dobrobiti ljudskoj tijela. To je ujedno i jedini spa na ovim prostorima koji ima spomenute grmljavinske toplice, a video snimljen upravo na ovoj lokaciji obišao je cijeli svijet, zahvaljujući TikToku. Ovaj impresivni milanski spa može se pohvaliti posebnim sustavima osvjetljenja i zvuka koji stvaraju promjenjive svjetlosne uvjete grmljavine, kiše i blagog vjetra te stvaraju opuštajuće okruženje koje će savršeno upotpuniti ovo ionako impresivno iskustvo.
 
Zdravstvene dobrobiti grmljavinskih toplica

U grmljavinskim toplicama veliki značaj pridaje se korištenju aromaterapije za poboljšanje osjetilnog iskustva. Eterična ulja ili mirisi povezani s kišom i svježom zemljom difuziraju se u zrak, maksimalno opuštajući sva vaša osjetila. No, s obzirom na to da je strah od grmljavine prilično česta stvar kod velikog broja ljudi, možemo slobodno reći kako ova vrsta spa iskustva nije namijenjena svima, a jedini cilj koji ovakve toplice imaju jest pružiti jedinstveno i umirujuće iskustvo te opuštanje na jedan posve novi način. Stoga, ako vam zvukovi grmljavine i bljeskovi na nebu stvaraju nelagodan osjećaj, predlažemo da preskočite grmljavinsko spa iskustvo te uživate u onim klasičnim varijantama, a s kojima znate da ne možete pogriješiti. Više o grmljavinskom spa iskustvu otkrijte ovdje!
Foto: Instagram
Objavljeno: 23.05.2023. u 10:11

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p