PUTOVANJA

Ova senzacionalna torba za putovanje osvojila je društvene mreže, a u nju doslovce možete spakirati čitavu garderobu!

Maksimalna praktičnost prilikom putovanja
Jeste li se ikada borili s pakiranjem svih svojih stvari u kofer prilikom spremanja za putovanje? Bez daljnjeg traženja rješenja, pronašli smo inovativnu sklopivu torbu velikog kapaciteta koja će u potpunosti promijeniti način na koji putujete. Ova sklopiva prtljaga nudi nevjerojatnu količinu prostora i inovativnu mogućnost organizacije koja čitavu torbu svede na veličinu ručne prtljage, a ujedno i znatno pojednostavljuje vaše iskustvo (dugih) putovanja.

Riječ je o sklopivoj prtljagi velikog kapaciteta koja će potpuno zamijeniti potrebu za klasičnim koferom, a sve zahvaljujući impresivnom prostoru koji pruža. Na prvi pogled, možete se zapitati kako će se ova torba ikada moći sklopiti na prikladnu veličinu ručne prtljage. No, kada sve posložite, bit ćete doslovce zapanjeni kompaktnošću svojih stvari. Ono najbolje jest što svu garderobu smještate u torbu zajedno s vješalicom. Odjeću ne slažete, već je doslovce položite u otvorenu torbu. Kada ste naslagali svu potrebnu odjeću i zaštitili je patentnim zatvaračem, posložite ju kako bi se otvorena torba 'pretvorila' u klasičnu, praznu torbu. U preostali prostor možete uredno složiti sve ostale potrepštine, uključujući čak i obuću. Detaljnu proceduru otkrijte u videu:
 
High Capacity Folding Suit Luggage torba jednostavno stane u pretince iznad glave u avionu, što će vas na brojnim letovima poštedjeti potrebe za prijavljivanjem dodatne prtljage. Ova praktična torba dostupna je na TopTech stranici, a pozitivne recenzije oduševljenih kupaca koje neprestano pristižu svjedoče o njezinoj vrhunskoj kvaliteti i funkcionalnosti. Sve detalje o torbi otkrijte na linku.

Objavljeno: 09.12.2023. u 00:00

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p