PUTOVANJA

Ova skrivena plaža na Makarskoj rivijeri je pravi raj za uživanje!

Predivna lokacija na kojoj ćete maksimalno uživati!

Bez obzira na to što se kalendarski još uvijek ne nalazimo u ljetnom periodu godine, visoke temperature i sunčani dani pobrinuli su se da već sad razmišljamo o beskrajnom izležavanju na plaži. Tako smo odlučili istražiti koje su to skrivane plaže Lijepe naše za koje još uvijek ne znamo, a ovog puta otkrili smo jednu koja se nalazi na Makarskoj rivijeri, točnije u mjestu Tučepi.

Makarska rivijera oduvijek je poznata po svojim predivnim plažama, ali ipak postoje one neke koje se posebno ističu. Jedna od tih je i plaža Nugal koja je donedavno bila dobro čuvana tajna, no sada je postala jedna od najpopularnijih. Ipak, zbog svoje lokacije, odnosno činjenice da se do iste može doći čamcem ili pješačenjem, ova plaža i dalje nije prenapučena što znači da ćete moći uživati u potpunom miru. Isto tako, plaža Nugal nekad je bila namijenjena naturistima, no i to se sada promijenilo, a sve zavaljujući tituli treće najbolje plaže Europe u 2019. godini po izboru čitatelja portala European Best Destinations.

Plaža Nugal idealna je za sve one kojima je potreban bijeg od gužve i galame, za one koji obožavaju uživati u netaknutoj prirodi te se distancirati od bilo kakvog modernog sadržaja. Ova plaža ne nudi nikakav kafić ili nešto slično, stoga odlučite li se posjetiti ju, svakako sa sobom uzmite potrebne napitke i hranu. Što se tiče samog izgleda, riječ je predivnoj šljunčanoj plaži koja je okružena visokim liticama i šumom pa možemo zaključiti da želite li provesti godišnji odmor unutar granice Hrvatske, ovu plažu nikako ne smijete zaobići!

Foto: Instagram
Objavljeno: 14.06.2021. u 12:39

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p