PUTOVANJA

Ovaj bajkoviti ranč preslatkih ponija nalazi se na sjeveru Hrvatske i mjesto je koje morate posjetiti!

Odlična ideja za vikend izlet!
Ako ste u potrazi za idealnom aktivnošću u prirodi kojom ćete upotpuniti vikend pred nama, ne tražite dalje jer ovaj preslatki ranč divnih ponija mjesto je koje će vas očarati na prvu! Smješteno na sjeveru zemlje, u blizini Murskog Središća, imanje ranča Ponyland svojim gostima nudi zaista nezaboravno iskustvo obilaska, jahanja i druženja s ovim malenim, pitomim životinjicama koje jednostavno morate upoznati!
 
Sam ranč osnovan je davne 2005. godine, i to dolaskom prvog ponija na imanje. Kako je vrijeme odmicalo, domaćini su povećavali broj ponija, drugih životinja, ali i veličinu ranča koji danas tako broji čak devet poni konja, patuljaste koze, ovce, praščiće, kuniće, svilene kokoši, pure, guske, patke, papige, mačku i - psa. Ove vesele životinje koje će vas veselo dočekati na farmi imaju i vlastite natkrivene prostore te nastambe s ograđenim prostorima u kojima borave tijekom lošeg vremena, a posebno ih vole posjećivati djeca koja u sve većem broju na ovo imanje dolaze kako bi se upoznali sa svim stanovnicima, ali i kako bi se okušali u nekim od brojnih aktivnosti koje ovo mjesto nudi. S obzirom na to da su upravo djeca mahom oduševljena druženjem i igrom s ponijima, vlasnik imanja svoje ponije redovito odvodi i na različite dječje manifestacije, a sve kako bi oduševio djecu igrom s ovim pitomim konjićima.
Stoga, ako vas put odvede na sjever Hrvatske, svakako posjetite ovaj prekrasni ranč koji će bez imalo sumnje ispuniti sva vaša očekivanja. Također, valja napomenuti kako Ponyland prima i prethodno najavljene organizirane skupine, rođendane i slične proslave te organizira terensku nastavu za osnovne škole. Više informacija saznajte ovdje
Foto: Instagram
Objavljeno: 16.09.2022. u 12:37

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p